2016-03-29, 14:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fitness Blender - kto ćwiczy
Cytat:
Napisane przez coccinelle_88
Ja natomiast Cie podziwiam, że nie opychasz się słodkościami 
Niestety u mnie w domu jest fura słodyczy, każdy coś wpierdziela zza węgła co 5 minut, i ciężko mi funkcjonować w takich warunkach i tak toksycznym i zdemoralizowanym towarzystwie  poza tym, skoro ktoś się napracował, i przygotował prawdziwy polski świąteczny obiad, to nie mam serca cudować, i wjeżdżać na stół z sałatką, gdy inni wpierdzielają żur  no nic, już niedługo koniec tego maratonu wstydu, i wrócę do pionu.
Koniecznie pisz co sądzisz o Mel!!!
Ja mam jeszcze 2.5tygodnia z fb, i potem miesiąc do ważnej imprezy 
Więc muszę wiedzieć, czy warto robić Mel, i np w dni siłowe dodać ulubione 10 min cardio z fb, czy zdecydować się na coś całkiem innego- może np banish??
Jutro dzień 38. Wszystkich jest 53. BOŻE. Jak ten czas zapierdzielaaa!!!
|
No jak na rasowego lacusucha przystalo pojadlam troche slodyczy, ciast, nie twierdze, ze nie. Ale majac na uwadze efekty, ktore osiagnelam i przecudowne samopoczucie w zwiazku z tym , szkoda mi je zaprzepaszczac na rzecz slodyczy i w zasadzie chwilowej przyjemnosci, dlatego ograniczalam slodyczowe zapedy. Nie ma co ukrywac, ale jak jadlam slodycze to moje efekty nie byly tak widoczne jak teraz. Dlatego mowie Ci, jak myslisz powaznie o swoich efektach wizualnych, to odrzucenie slodyczy to koniecznosc, no i wiadomo treningi Jednak slodycze to zlo wcielone i widze jak hamuja zrzucanie jakichkolwiek kilogramow
Ale pod jakim katem mam Ci ocenic Mel? Bo ja nie wiem co Ty chcesz osiagnac :P Mi w sumie bardziej zalezalo na wymodelowaniu sylwetki i pozbyciu sie masymalnie 2,5 kg no i tego by te treningi nie obciazaly mi miesni ud. Waga mi juz zleciala, moze zostal mi z kilogram do zejscia, ale sylwetka jest naprawde ladnie wymodelowana. Przede wszystkim brzuch mi sie zrobil twardszy, talia zarysowana, mam widoczne miesnie. Treningi nie obciazaja ud. Ogolnie widze, ze cala sylwetka ulegla poprawie.No i czuje taka fajna lekkosc, a nie ociezalosc jak po treningaach z FB Dlatego ja tam jestem zadowolona.
|
|
|