Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Żonki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-17, 11:13   #550
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*
Dot.: Lubelskie Żonki!!

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
;lenka, szalejesz
Tak bym poszła do fryzjera,. ale znam jedna fryzjerkę gdzie mogłabym tak z miejsca pójśc a juz chciałam sobie znaleźć kogoś nowego. Gdzie Ty byłas Lenka??? A soczewki to mam już dawno i jestem bardzo zadowolona choć trzebaby pójśc do okulisty sprawdzic czy oczy je lubią. Bo czasem mnie pieka przyzakładaniu
Mam trochę domowych rzeczy do zrobienia, małż dziś do 13 w pracy, jutro znow ja całe popołudnie więc chcialabym jakos sensownie ten dzień wykorzystac.

o, a ja muszę badania robić w wolnym czasie... no ale nie pracuję codziennie od-do, więc to pewnie dlatego .
siadlam na chwilke z kawką i tez już lece coś robic, obiad jakiś trzeba wymyślić....
Chodzę do "Joanny" na Pogodną odkąd zrobiłam tam ślubne uczesanie Jestem całkiem zadowolona
Soczewki też już wcześniej nosiłam, dlatego mi tak tęskno do nich było...

Co do badań, to ja sobie w zeszłym tygodniu robiłam takie kontrolne, morfologia, cukier, wyniki jak zwykle bdb

A dziś wybieramy się na 2 dni do Zamościa, może się trochę rozerwiemy... Czekam tylko aż mój mężuś wróci z pracy, nie mógł się powstrzymać, żeby nie pójść na nadgodziny do południa..... Pracoholik jeden