2007-11-17, 16:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część III :)
- Zycie jest wspaniale, lecz nie zawsze mamy to czego oczekujemy
- Czy wiesz jakie są smutne noce i dnie gdy ktoś chce kochać, a ktoś mówi nie...
- No chodź a pokaże Ci za***isty fiolet, ale taki jakiego nigdy nie widziałaś... śliwka węgierka
- a mnie oszukuj mile uśmiechem, słowem, gestem.. dopóki jestem ..
- mimo że to koniec już, kiedyś z tym pogodzę się, jednak nigdy nie zapomnę ciepła Twoich ust ..
- na szafce to obok przy drzwiach, niedokończona paczka fajek, nasze radio wciąż gra, a ty odchodzisz 30 raz.. ale nie jest źle, przecież wiem, że i tak kochasz mnie, wszak i ja kocham Ciebie i tak ..
- wszystkie dni, tyle chwil, znów mi się śnisz ...
- Potykam się na sznurowadle...
- Wola istnienia - moc przenoszenia - wiara gór :P
- pokaż na co Cię stać - ale nie jeden raz - piękne słowa mówią wszystko - ale nie zmienia nic :P
- Miej wielu przyjaciół, ale do porady używaj jednego z tysiąca...
- Był sobie chłopiec, który kochał dziewczynę, a której śmiech był pytaniem, na które chciał odpowiadać całe życie
- Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie…
- Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
- Życie nie jest lekkie , choć czasem pachnie słodko....
- To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc
- czasem chciałabym od tego wszystkiego uciec....
- 'Trudno pogodzić ogień i wodę ,można jednak stworzyć z nich parę.'
- 'Tak się boję o siebie...O swój psychiczny stan'
- Najdłużej kochamy tych właśnie, co nas porzucają... Może dlatego, że czujemy do nich coś w rodzaju wdzięczności... ?
- Jeśli otworzysz oczy i zobaczysz ciemność, oznacza to jedynie ze stoisz tyłem do słońca .
- .. . uważała, że życie jest jakby snem i czasami zastanawiała się, o co w nim chodzi i jak się w nim odnaleźć .. .
- Zaklęta w dotyk Twoich dłoni o niczym innym nie myślę, by być na zawsze z Tobą, by być wciąż w Twoim umyśle;*
|
|
|