2007-11-17, 20:42
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Napisane przez Selis
Dawno to już było i takie szczeniackie, ale zawsze...
W gimnazjum umówił się ze mną chłopak za którym szalałam...była zima, a umówiliśmy się na ławce koło parku, wiadomo zima, więc ciemno i mroźno. Ja się wyszykowłam, czapki nie zakładałam bo przecież fryzure sobie popsuje, z szalikiem bede kiepsko wyglądała, wiec taka na wpół ubrana poszłam...czekam na tej ławce 5, 10, 15 min. Dygocze z zimna, uszy odmarzają, sama koło tego parku, nie wiem co się dzieje, nagle po ok.30 min, dostaje od niego SMSa, że sorki ale jemu zostały jeszcze 2 życia w (tu nazwa gry komputerowej) i jego chyba nie bedzie. Tak skończyła się moja wielka miłość do niego. Aha jeszcze na drugi dzień, jak nie odzywałam sie do niego to stwierdził, że w takim razie mogłam do niego przyjść jak mi się nudziło  Gdybym była bardziej odważna wtedy sprzedała bym mu niezłego kopniaka w 
|
O ja Cię Faceci są podli! I dziecinni na dodatek.
Cytat:
Napisane przez Abuba
1. impreza u niego w domu. Siedzę na kanapie z jego dziewczyną i gadamy sobie. On podchodzi, kuca przy nas i z błogością w oczach mówi "Teraz mam was obie" (współczuję jego dziewczynie)
|
Ratunku! Zdycham
Czasami pękam, bo mnie przerywa
niecierpliwość życia.
Edytowane przez Arethaf
Czas edycji: 2007-11-17 o 20:48
Powód: dopisek, poprawka
|
|
|