Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak pracować nad swoim wnętrzem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-30, 19:12   #1
utracona11
Raczkowanie

Wink

Jak pracować nad swoim wnętrzem

Do założenia tego wątku zainspirował mnie temat o atrakcyjności/ fizyczności - że to to jest w życiu sprawą pierwszorzędną, dającą sukces praktycznie w każdej dziedzinie życia. Owszem wygląd pomaga, jednak nie jest najważniejszy. Liczą się wartości, wnętrze jak większość z Was (i ja) zauważyła. Stąd mój temat.
Ostatnimi czasy czuję się jak na rozstaju dróg, idzie wiosna to chciałabym się coś zmienić w swoim życiu. Zawód miłosny, mało rozwojowa praca (ale którą bardzo lubię), problemy rodzinne, przemęczenie sprawiły, że czuję się wyjałowiona, pusta w środku, że zgubiłam gdzieś po drodze sama siebie i nie potrafię odnaleźć. Nie wiem w co "ręce włożyć" by stać się bardziej wartościową osobą, mającą szeroki wachlarz tematów do rozmów. Mam wrażenie, że utraciłam zainteresowania, że zwyczajnie jestem nudna, powierzchowna i....głupia.

Co dla Was znaczy pracować nad własnym wnętrzem? Jak być bardziej wartościowym, interesującym człowiekiem? Co dla Was jest w życiu ważne, priorytetowe?
Pewnie wiele z Was kiedyś zadawało sobie takie pytanie, podajcie jakąś receptę na to (choćby z własnych doświadczeń), nie tylko dla mnie, wiele osób zapewne potrzebuje jakiś wskazówek/kopa motywacji.

Edytowane przez utracona11
Czas edycji: 2016-03-30 o 19:34 Powód: Dopiska
utracona11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując