2016-03-31, 10:05
|
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Dot.: Wymagam zbyt wiele ?
Cytat:
Napisane przez MrNobody6
Myślę że libido mamy podobne ponieważ przed tym nie było problemów i zarówno ja jak i ona pożądaliśmy siebie tak samo.
Ja również lubię posiedzieć, porozmawiać, obejrzeć film, jednak jak to się robi przez 2 dni pod rząd potem 2 dni przerwy(takie mam zmiany w pracy) od bardzo długiego czasu że nieraz chciałbym zrobić coś innego.
Chciałbym również nadmienić to że nie chodzi mi o konkretne zaspokajanie mnie. Seks oralny bardzo lubimy, jednak nie wymagam od niej tego w obecnej sytuacji, nie jestem aż taki samolubny  Brakuje mi z jej strony nawet samej gry wstępnej w moją stronę. Faceci lubią bardzo gdy PRZYKŁADOWO jego kobieta rzuci go na łóżko i zacznie sama całować. Dla mnie jest to spełnienie marzeń i teraźniejszych potrzeb. Chcę czuć jej bliskość, to że jej zależy na mnie.
Boję się również że z tym wszystkim przesadzam. Podczas prób rozmów na ten temat skończyło się na tym że żyje bardzo długo z poczuciem że czegoś nie robi. Martwi mnie to bardzo dlatego szukam pomocy co ja mogę w takiej sytuacji zrobić
|
Myślę, że problemem jest krótki okres aktywności seksualnej Twojej dziewczyny. Ona musi się seksu nauczyć, osmielic się, pozbyć się zahamowań. Moim zdaniem to przychodzi z czasem. A może ona nie czuje, że jesteś dla niej 'tym' facetem. Ja wyluzowałam się np. dopiero gdy czułam się prawdziwe kochana. Chyba, że Twoja dziewczyna po prostu ma taką naturę, że jest bierna i już nic z tym nie zrobisz.
|