Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - narzeczony zostawil mnie po prawie 4 latach, musze sie wygadac :(((
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-18, 22:41   #830
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: narzeczony zostawil mnie po prawie 4 latach, musze sie wygadac :(((

Cytat:
Napisane przez Cześka Pokaż wiadomość
Po przeczytaniu tego wątku i paru chwil przemyśleń podczas czytania zrozumiałam kilka rzeczy: Nigdy nie dawaj facetowi swoich intymnych/rozebranych zdjęć. Smutne to, ale prawdziwe.
Gorzej, kiedy ktoś Ci takie zdjęcia zrobi bez pytania, a później oznajmi, że nie, nie skasuje ich z dysku Poznałam na własnej skórze.

Cytat:
Ponadto zrozumiałam jak niedaleko jest od miłosci do nienawisci. Jednego czego dalej nie rozumiem to to jak życie moze się zmienić w ciagu jednego dnia, kilku godzin. Rano planujemy całe życie, a wieczorem wszytsko sypie się jak domek z kart.
Ja też nienawidziłam i w sumie chyba nadal mam to uczucie gdzieś głęboko w sobie zagrzebane. Nie wybaczyłam i póki co się nie zanosi.

W sumie nie rozumiem dlaczego oczekujecie od Floff, żeby się pozbierała w ciągu tygodnia...
Ja po tygodniu pierwszy raz wyszłam z łóżka (!) i z domu, pierwszy raz się ubrałam, uczesałam i ktoś zabrał mnie na spacer w nocy, bo wcześniej po prostu nie byłam w stanie nic ze sobą zrobić. Z całą pewnością nie myślałam jeszcze trzeźwo i sensownie. Byłam cholernie żałosna. I jak czytam tu teksty o tym, żeby zachować klasę, to tylko się uśmiecham, bo łatwo mówić kiedy się akurat nie jest w takiej sytuacji

-----------------------------------------------------------------------

Kwestia formalna.

Floff.
Ja rozumiem, że jesteś w trudnej sytuacji, ale używasz tu słownictwa, które na tym forum jest karane punktami. Nie chciałabym być zmuszona do przyznawania Ci tych punktów, więc proszę o panowanie nad sobą i pilnowanie używanego słownictwa.

Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując