2016-04-01, 08:06
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
Napisane przez tabitabi
Wiesz co do miziania to sama jestem w szoku bo dopiero teraz od was słyszę że nie powinno się głaskać po brzuszku... Dla mnie to był taki normalny troskliwy odruch więc wydaje mi się, że większość kobiet po prostu nie wie, że tak nie wolno? W końcu mi lekarz ani położna nic takiego nie powiedzieli, a wiedzą internetową nie sugeruję się, bo wyszło by na to że nic jeść nie można, aktywności nie można i w ogóle strach wyjść z łóżka przez 9mcy  . Jak już wstanę rano i usiądę do kompa to zdam relację z wizyty 
|
No, ale o tym nawet w książkach piszą
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski
  za wizytę
medal? Kochana tu trzeba na bieżąco toczyć dyskusje, a nie nadrabiać wieczorami..
witam się z kawką.. u nas sypie śnieg.. mąż odśnieża właśnie bo nie da się wyjechać z garażu
---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------
super..ja tydzień wcześniej mam rocznicę ślubu (siódmą albo ósmą-nie pamiętam  )..mieli śmy piękna pogodę jak braliśmy ślub,czego i Wam życzę
|
Nie było mnie cały dzień w domu, więc nie bardzo mam jak być na bieżąco, gdyż mój telefon nie ogarnia wizazu poza tym moja 2,5 letnia córeczka dość dobrze zajmuje mi czas, szczególnie że jestem z nią samą, bo mąż za granica, więc czas leci nawet nie wiesz kiedy 
Byle ten śnieg się do Polski nie przykulal
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." 08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA
Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
|
|
|