2016-04-01, 08:39
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
Napisane przez tabitabi
Oh widzę że nie tylko ja obawiam się upałów  . Dla mnie co roku środek lata to udręka, ze względu na to, że właśnie bardzo źle znoszę wysokie temperatury, ale w tym roku jako że jestem już na chorobowym i będę do rozwiązania już, to będę mogła żeglować z rodzicami po zalewie Szczecińskim więc może będzie lżej
My wczoraj mieliśmy opóźnienie godzinne, przez co nie zobaczyliśmy maluszka w lepszym obrazie niż 2D, a szkoda bo specjalnie była z nami moja mama żeby zobaczyć takiego fajnego brzdąca.
Wiesz co do miziania to sama jestem w szoku bo dopiero teraz od was słyszę że nie powinno się głaskać po brzuszku... Dla mnie to był taki normalny troskliwy odruch więc wydaje mi się, że większość kobiet po prostu nie wie, że tak nie wolno? W końcu mi lekarz ani położna nic takiego nie powiedzieli, a wiedzą internetową nie sugeruję się, bo wyszło by na to że nic jeść nie można, aktywności nie można i w ogóle strach wyjść z łóżka przez 9mcy  . Jak już wstanę rano i usiądę do kompa to zdam relację z wizyty 
|
Ale znacie kogoś kto urodził od miziania? czy głaskania? Gdyby to było takie łatwe to mialabysmy samych wcześniakow.
Może to się najbardziej dotyczy osób, z zagrożona ciąża, ale chyba raczej nje przy zdrowych. Wszak dziewczyny przenoszą ciążę a stosują jeszcze rozniejsze wariackie rzeczy na przyspieszenie porodu
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------
Cytat:
Napisane przez Krefetka
Dzień dobry porannie!
Mnie nie dziwi to z duchownymi. Nie wszyscy są w wierze katolickiej. Są ewangelicy/ protestanci którzy mogą zawierać związki małżeńskie, panie mogą być pastorami zatem nie uważam żeby odmawiać im zasiłku. Nie wiem jak z innymi wyznaniami.
Oczywiście życzę wszystkim miłego dnia.
|
Nie pomyślałam o tym. Masz rację
|
|