Hej

właśnie gotuję pomidorówkę i w między czasie nadrobiłam 2 dni Waszego pisania

o zgrozo

ale nie sposób coś ominąć.. trza się wymęczyć
Wstrzymujemy się mimo wszystko z zakupem, bo na tyle miesiecy sie zagracić w mieszkaniu.. nie wyobrazam sobie tego
Śpię w zwykłym, bo mimo, iż moj biust ńie jest sporych rozmiarów to jednak potrzebuje też stabilnego podtrzymania. Na poczatku ciężko było mi się przyzwyczaić, ale teraz jest ok. Podstawa to dobry biustonosz.. nie kupuję tych z targu za 15 zł.. tylko poluję na przeceny lepszej jakości biustonoszy

o dziwo w H&M mają dobre biustonosze, do tej pory wszystko jest na miejscu i nic się nie rozciągnęlo. Minus taki, że mają mały wybór większych miseczek

zwykle są do C..
Ja niestety ńie czuję jeszcze wyraźnych ruchów ani tymbardziej kopniaków, bo mam łożysko na przedniej ścianie.. przez co na kopniaczki sobie jeszcze poczekam

Od 17 tyg. czuję jedynie (albo aż

) takie smyranie, uczucie pękających bąbelków (jakby ktoś urządzał sobie jacuzzi

) nad spojeniem łonowym po prawej strońie
'morświny'

takiego określenia jeszcze nie słyszałam

też wstrzymam się do 8mca
Samemu podotykać wózek to podstawa. Każda z nas oczekuje czegoś innego. Ta belka na przodzie też istotna sprawa. Ja mam upatrzony wózek, ale jeszcze nie 'macany'

Mam 'tendencje'do stawiania dużych kroków (175cm wzrost) i nie wyobrażam sobie obijać się o wózek
Aniol1985
Cieszę się, że wszystko dobrze

I trzeba było się tak martwić na zapas?

a określenie 'falusek' przesłodkie hehe

Ps. Nie wiem czemu ubzdurałam sobie, że na etapie 20tygodnia dziecko mierzy max 14cm długości