2016-04-01, 10:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski
tak to jest jak się siedzi , objada i opija na wieczór, zamiast pogadać z ciężarnymi.. trzeba potem nadrabiać..a tu widzę koleżanka jeszcze plotkarami nazywa mamy..ojj będzie kara
brawa dla Małgosi...duża dziewczynka..masz jakieś zdjęcie Małej? to może darujemy Ci tą karę 
|
No właśnie nie wiem jak to się stało, że wczoraj nie dostałam! zawsze dostaję zdjęcia, a wczoraj się chyba doktorkowi zapomniało. Także fotek Małej nie będzie wrzucę Wam później tego bodziaka i sukienkę.
Cytat:
Napisane przez Krefetka
 męczyć się z nami?? 
wczoraj omawiałyśmy ważne sprawy bieliźniane no i przez chwilę powialo zgrozą w sprawie gubionych w nocy majtek 
aaa no i jeszcze sprawa antykoncepcji wyszła 
a to przecież same naukowe tematy
|
haha dokładnie w ogóle widziałam, że wielu z Was spodobał się mój sposób zajścia w ciąże  
Cytat:
Napisane przez natalia_23
brawo dla Gosi, duża dziewczynka 
burgery  U mnie od dziś 10 km ode mnie jest zlot food trucków  pewnie wybierzemy się jutro albo w niedzielę
też lubię bieliznę z h&m  U mnie problemu nie ma bo obecnie mam miseczkę C 
|
chyba na planu krakowskich w Gliwicach, prawda? nawet myślałam, żeby jechać ale tż idzie dzisiaj na drinka po pracy więc nie sądzę, żeby mu się jutro chciało 
Cytat:
Napisane przez Talantea
Ja cie nie mogę, co za paranoja 
Powinni po prostu nie pozwalac kupować np. papierosów, alkoholu.
Te dokładne wytyczne są przekomiczne.
"Odziez w kolorach tęczy"  to ludzie moga tylko szarobure i ponure kupować, jakie to smutne
Pewnie to zart kurde nabralas mnie bo po Polsce to sie mozna wszystkiego spodziewać
|
to prima aprilis
|
|
|