Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-01, 10:58   #2017
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
tak to jest jak się siedzi , objada i opija na wieczór, zamiast pogadać z ciężarnymi.. trzeba potem nadrabiać..a tu widzę koleżanka jeszcze plotkarami nazywa mamy..ojj będzie kara

brawa dla Małgosi...duża dziewczynka..masz jakieś zdjęcie Małej? to może darujemy Ci tą karę
No właśnie nie wiem jak to się stało, że wczoraj nie dostałam! zawsze dostaję zdjęcia, a wczoraj się chyba doktorkowi zapomniało. Także fotek Małej nie będzie wrzucę Wam później tego bodziaka i sukienkę.

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
męczyć się z nami??
wczoraj omawiałyśmy ważne sprawy bieliźniane no i przez chwilę powialo zgrozą w sprawie gubionych w nocy majtek
aaa no i jeszcze sprawa antykoncepcji wyszła
a to przecież same naukowe tematy
haha dokładnie w ogóle widziałam, że wielu z Was spodobał się mój sposób zajścia w ciąże

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
brawo dla Gosi, duża dziewczynka
burgery U mnie od dziś 10 km ode mnie jest zlot food trucków pewnie wybierzemy się jutro albo w niedzielę

też lubię bieliznę z h&m U mnie problemu nie ma bo obecnie mam miseczkę C
chyba na planu krakowskich w Gliwicach, prawda? nawet myślałam, żeby jechać ale tż idzie dzisiaj na drinka po pracy więc nie sądzę, żeby mu się jutro chciało

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Ja cie nie mogę, co za paranoja
Powinni po prostu nie pozwalac kupować np. papierosów, alkoholu.
Te dokładne wytyczne są przekomiczne.

"Odziez w kolorach tęczy" to ludzie moga tylko szarobure i ponure kupować, jakie to smutne

Pewnie to zart kurde nabralas mnie bo po Polsce to sie mozna wszystkiego spodziewać
to prima aprilis