Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Żonki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-20, 08:30   #553
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*
Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
kurde kurde, polazilam tu ostatnio troche po sklepach....i po prostu konsumpcyjny raj!! wpadlam na zaglebie sklepow turystycznych, jest caly wielgachny sklep tylko ze sprzetem do wspinaczki, i jeszcze odkryliśmy (razem) sklep który się nazywa "Natura i Odkrycia" tak tłumacząc dosłownie, gdzie można znaleźć wszystko od luksusowych sprzętów turystycznych (rozwalił mnie profesjonalny nozyk dla grzybiarzy z jedwabnym pędzelkiem do czyszczzenia kapelusza), przez genialne gry logiczne i sprzęty ogrodnicze (np do pielęgnacji drzewek bansai), aż po aromaterapię i masaże. i teraz moje pomysły wydały mi się dosyć banalne. ale jakoś będzie, myśle że chyba jednak się zdecyduję na portfel... zresztą za chwilę urodziny ma, a chwilę potem mikołaj... Swięta... tak więc będe miała możliwości sie wykazać

Lenka, miłego Zamościa życzę, strasznie lubię to miasto
Dzięki Zazdroszczę Ci troszkę tej Francji. My byliśmy 2 miesiące (mój mąż, kiedy był jeszcze moim narzeczonym, pracował tam, a ja mu towarzyszylam

Cytat:
Napisane przez lalunia105 Pokaż wiadomość
a pojechaliście do rodzinki czy poprostu na weekend? jak na weekend to powiedz co ciekawego robiliscie i co warto tam odwiedzic?
Byliśmy u rodzinki, ja tam się taką porą (listopad-marzec) nigdy na żadne zwiedzanie nie wybieram

Trochę się zrelaksowaliśmy i czas wrócić do tej codzienności... Mam tyle nauki, nie wiem w co w ręce włożyć... Czuję, że znowu pójdę nieprzygotowana bo się nie wyrobię...

Gdzie Wy się podziewacie wszystkie?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-11-21 o 20:56 Powód: post pod postem
Lenka* jest offline Zgłoś do moderatora