Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - szampon nie zawierający składnika rakotwóczego SLS- czy taki wogóle istnieje?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-20, 16:40   #14
anka_85
Zakorzenienie

Dot.: Re: szampon nie zawierający składnika rakotwóczego SLS- czy taki wogóle istniej

przetestowałam juz dawno to co mam w lazience.
i wszystko przebija clairol-herbal essences.po studiowaniu tego i owego na wizazu odnosnie całej chemii stwierdziłam że mój ulubiony clairol herbal to w sumie....szampon do mycia nie włosów a....samochodów albo jakiś zatłuszczonych pomieszczeń z reszta nie raz zdarzało mi się że z braku kasy albo po prostu jak skończył się płyn do naczyń naczynia myłam jakimś specyfikiem do ciała i co? i czyste naczynia
nie unikne tego co rakotwórcze-spaliny na ulicach,papierosy które namiętnie popalam,relaksujące kąpiele w slsach,balsamowanie się,malowanie,picie wody z kranu,nacieranie się antyperspirantami i co? nic...
nie podoba mi się zawartość tego co mam w łazience,ale jak tak patrze na wszystko co jest w sklepie to co ma zrobic? nie myć się?
mam do tego dystans,inaczej nie moge.
byłabym szcześłiwa jak powstała by jedna firma kosmetyczna która miałaby kosmetyki pozbawione tego wsztkiego co szkodliwe,ale czy to mozliwe?
anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując