Dot.: Jak rozpocząć rozmowę z kobietą
Cytat:
Napisane przez acdc1991
Czyli zmora większości dzisiejszych facetów - a przynajmniej tych co bardziej nieśmiałych.
No bo komu z panów nie przytrafiła się sytuacja w której w klubie/dyskotece/na ulicy zauważa się kobietę która oszałamia urodą a jednak zabrakło odwagi aby zainicjować rozmowę.
A zatem drogie Panie - jak sprawić aby nie zostać spławionym/ olanym/zignorowanym (niepotrzebne skreślić) i zainteresować was na tyle aby pojawiła się ochota na wymianę numeru telefonu ?
Rozumiem że ludzie są różni ale jakiś ogół co pomaga a czego w żadnym wypadku nie robić chyba uda się ustalić :P Bo w cudowne teksty ze spadaniem z nieba i pięknych oczach chyba nikt nie wierzy
Temat powstał w oparciu o moją wczorajszą wizytą w knajpie gdzie pracuje absolutnie zjawiskowa pani barmanka :P
|
Nie dałabym swojego numeru telefonu obcemu facetowi, chyba żeby mnie ujął niczym jakaś męska muza czyli chyba nigdy.
Jeśli laska nie nawiązuje kontaktu wzrokowego choćby chwilowego z tobą, to bym nie zagadywała, mnie by to rozdrażniło. A jeśli już to najlepiej podejść z jakaś przyziemną sprawą pt która godzina i zobaczyć jak będzie reagować i ewentualnie działać.
|