Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-03, 23:56   #2429
florencee
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
hej
Czemu te weekendy tak szybko uciekają

Mój mały niunio ma stałe pory kręcenia się, 7-7.30 rano da o sobie znać, ale jak tylko przykładam rękę przestaje. Cwaniaczek
To może jak się urodzi też będzie się uspokajał po jednym dotyku ręki.

Cytat:
Napisane przez Babygirl1990 Pokaż wiadomość
Hej! Odnośnie odzieży ciążowej kupiłam jedne jeansy i jedne czarne spodnie, jedne i drugie w h&m i jestem z nich bardzo zadowolona, wciąż w nich latam. Kupiłam też jedną oversizeowa bluzeczke.

Miałam dać znać jak dojdzie mi biustonosz do karmienia z aliexpress - już teraz jest za mały.
Dziewczyny, mi w nawilżeniu ciała pomaga peeling kawowy. Robiłam już kilka razy i bardzo sobie chwalę, fajnie nawilża i wygładza.
Brzmi fajnie ten peeling, pewnie ładnie pachnie.

Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
Czy którejś z Was robią się bolące syfki na twarzy/ plecach?
Ja miałam wcześniej taki wysyp jakby kaszy, czerwonych małych krostek, z reszta wrzucałam fotki, a teraz to bolące duże bąble występujące punktowo na skroniach albo na lini szczęki czasem na policzku
przed ciążą czasem zrobił mi się jakiś pojedynczy ale teraz to armagedon jakiś
U mnie na czole takie syfki wyskakują, przy włosach (pół biedy, noszę grzywkę) i przy brwiach (to już gorzej) i ze dwa razy na brodzie, co było dziwne, gdyż tam akurat nigdy syfków nie miewałam - typową miejscówką dla nich było zawsze czoło. Myślałam, że może będę zaliczać się do tych kobiet, u których cera w ciąży się poprawiła, ale niestety. Toniku z kwasem nie użyję, zasmarowuję czasem maścią cynkową (niechętnie, bo bieli), a tak to korektor. Kiepskie jest to, że ślady zostają po tych syfkach mimo, iż ich nie wyciskam (tego się nawet nie da wycisnąć :P), dlatego też kombinuję teraz np. z jakimś peelingiem enzymatycznym.
florencee jest offline Zgłoś do moderatora