Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Natura
Wątek: Natura
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-20, 21:02   #689
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Natura

Cytat:
Napisane przez blue_cat Pokaż wiadomość
Ale ja konkretnie potrzebuję tuszu podkrecająco-wydłużającego...a jak dotąd takiego nie znalazłam, więc miałam nadzieję, że ten tani kosmetyk zadziała. Nie narzekam na rzęsy są czarne, gęste i długie, tyle , że proste:/
Ja mogę polecić tusz Pierre Arthes Mascara Etra Volume X3 (tusz pogrubiający) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8063
używałam go kilka lat na przemian z innymi z tej firmy jak : Mascara XXL (porubiająco-wydłużający)

Cytat:
Napisane przez Daszka Pokaż wiadomość
A tak a propos - w gazetce jest promocja - za zakup tuszu płyn do demakijażu gratis - upomniałam się przy kasie, sprzedawczyni powiedziała rozbrajająco, że płynu nie ma i dała mi "na pocieszenie" dwa mini dezodoranty Rexony No ale nic - przydadzą się a tusz tak czy owak jest super!
Heh to kiedyś do lakieru do paznokci Inglota lub innej firmy dawali gratis pilnik do paznokci, na opakowaniu lakieru wytłuszczonym drukiem była o tym zmianka. Podchodzę do kasy, dziewczyna kasuje towar i mówi cene, na co ja: jeszcze pilnik do tego proszę. A ona do mnie z tekstem, że pilniki znajdę koło przyborów do paznokci. Na co ja, że mam na myśli ten gratis co ma być dołączony do produktu. Popatrzyła na mnie, na lakier, wyczytała zmiankę i duma... po czym stwierdziła, że chyba nie mają. Spytałam: "chyba?". No i wtedy poleciała z grymasem do szuflady i wyciągnęła z opakowania pełnego pilniczków, jeden z nich i łaskawie wręczyła . Ech