Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak poznałyście drugą połówkę??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-21, 13:53   #477
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq
Dot.: Historia jednej znajomości- Ty i TŻ

No to teraz ja, chociaż jak tak myślę co napisać to mam nie złe wypracowanie w głowie ale postaram sie streścić:

Mojego obecnego Tz kojarzylam z widzenia pracowal w kinie , czesto widywalam go na jakis imprezach ale nie bardzo zwracal na mnie uwagi a i jak jakos nie krecilam sie kolo niego, mialam faceta wiec nie szukalam nikogo, az pewnego dnia odezwal sie do mnie na gg, okazalo sie mieszkamy bardzo blisko siebie. Wieczorem umowilismy sie na spotkanie (oczywiscie zaznaczylam od razu ze kogos mam zeby nie bylo nie jasnych sytuacji)spotkalismy sie , od razu cos miedzy nami zaiskrzylo, wspolne tematy, identyczne poczucie humoru, ale ze bylo tak jak bylo zaznaczylam ze mozemy byc tylko znajomymi. I tak minal miesiac,widywalismy sie codziennie, wspolne spacery, ogladanie filmow, obydwoje wiedzielismy ze po prostu nie potrafimy sie nie widywac. A mnie zaczelo gryzc sumienie, no bo jak to mam kogos,a codziennie spotykam sie z innym, pamietam jak usprawiedliwialam sie ze to tylko kolega chociaz tak naprawde chyba sama w to nie wierzylam (zreszta on sam dal mi do zrozumienia ze nie jestem mu obojetna) Balam sie sama swoich reakcji na jego przypadkowy dotyk, kazalam mu nawet obiecac ze nie bedzie probowal mnie pocalowac Az nastal sadny dzien jak zwykle spotkalismy sie i uslyszalam wtedy od niego ze nie wie jak to sie stalo ale w ciagu miesiaca stalam sie najwazniejsza osoba w jego zyciu i albo ja albo zadna pozniej powiedzial "pprzepraszam : i po prostu mnie pocalowal. Natepnego dnia zakonczylam wczesniejszy zwiazek. A dzis ....jestesmy malzenstwem . Przezylam wiele wspanialych momentow w swoim zyciu ale ten miesiac kiedy go poznalam nie moge z niczym porownac, byl naprawde pelen magii

I to na tyle nie opisałam wszystkiego od A do Z bo trochę by mi to zajęło, tak szczerze to nawet trudno mi opisać to co sie wtedy działo w każdym razie nigdy tego nie zapomnęno a teraz dziewczyny dawać swoje historie
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując