Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-05, 07:43   #162
paula54
Zakorzenienie

Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :)

Cytat:
Napisane przez flowerme Pokaż wiadomość
Hej Kompletnie nie mam czasu na wizaż. Przedwczoraj dopiero odebraliśmy klucze, wczoraj cały dzień zamiast się rozpakować jak ludzie to siedzieliśmy na pudłach i pracować trzeba było, chciałam coś ugotować, ale w którym pudle są garnki? W którym sztućce i talerze? Także od dwóch dni karmią nas okoliczne knajpki i restauracje... Dopiero dziś widzę światełko w tunelu
Skąd ja to znam
Ja się przeprowadzałam w zeszłym roku w czerwcu. Dwa tygodnie chodziłam do pracy w t-shirtach i jeansach, bo tylko te kartony udało mi się w miarę zlokalizować. A półtorej miesiąca jedliśmy w kółko warzywa z parowaru i kurczaka z grilla (bo nie mieliśmy kuchni a to można było wpiąć do prądu byle gdzie).
Ale teraz wspominam to z rozczuleniem.
Albo przeprowadzki za czasów mieszkania w akademiku - jak nas na wakacje przenieśli do 2x mniejszego pokoju niż mieliśmy normalnie. Pierwszą noc spaliśmy w ciuchach przykryci kocem na stercie ciuchów, bo nie mogliśmy znaleźć pościeli, nie mieliśmy sił sprzątać a nie chcieliśmy zrzucać wszystkiego na podłogę

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Jeśli się uczyłaś bez żadnego nauczyciela to rzeczywiście sukces Najtrudniej ogarnąć alfabet bo poza tym dosyć podobny do polskiego

I szaleję w ogrodzie. Sadziłam dzisiaj truskawki
Tak, uczyłam się całkiem sama z pomocą wydruków alfabetu z internetu i google translatora na wymowę. Ale fakt, rosyjski jest bardzo intuicyjny, więc mogąc odczytać słowo często już da się je zrozumieć
Muszę się wybrać w tym tygodniu na sadzonki, bo też chcę powiększyć trochę mój balkonowy ogródek. Kupowałaś truskawki czy z własnych rozsad masz?

Cytat:
Napisane przez ArabicPrincess Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj chodziłam w balerinkach 😍
A ja w trampkach i samym podkoszulku

Cytat:
Napisane przez talkative2 Pokaż wiadomość
Ja na weekendzie siedzę sama w domu, bo małż jedzie na jaskinie (ostatnio zaczął jeździć z kolegą z pracy). Kupił sobie już cały osprzęt, kostium, latarki, pierdoły + śpiwór, bo zostają tym razem na noc.
Oł gad... co on wymyślił? Przekaż mu wyrazy uszanowania. Dobry jest
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora