Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopią nas po brzuszkach dzieci, czas do wiosny szybko leci - Lipcówki 2016 część V !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-05, 10:47   #4945
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci, czas do wiosny szybko leci - Lipcówki 2016 częś

Cytat:
Napisane przez Yousthyna Pokaż wiadomość
A w kwestii skurczów, to wlasnie sobie zdałam sprawę, że ja chyba tez jakieś mam. Tylko do tej pory cały czas myślałam, że to dziec mi sie tak rozpycha

O, ja na poczatku też myślałam że to dzieci mi tak boląco dokucza, dopiero po czasie się zorientowałam że jednak nie
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
O, dokładnie, skurcze Alvareza wypadło mi z głowy, chodził mi jakiś Hernandez czy inny don Pedro...

Ta kiecuszka!

Dotarłam do domu i otwieram kącik pracowy na balkonie

Bo wymyślają takie nazwy, jakby normalnych nie mogli

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Melduje, że dotarłam. Zajęłam ostatnie wolne miejsce na 3 poziomowym parkingu. To jest jakiś horror. Oczywiście się poryczalam, bo pierwszy raz stanęłam na miejscu gdzie nie było możliwości wyjść z samochodu ( tak ciasno ) i myślałam, że zgubiłam bilet. Okazało się, jak już byłam w połowie histerii, że jednak mam bilet ale wysiąść dalej się nie da. Więc jadę dalej zaryczana i udało mi się wjechać w inne miejsce ale stoję jak baba :/
Właśnie weszłam do przychodni i czekam. Nawet kubeczka na siku nie dostałam. Jestem glodna i zestresowana
Najważniejsze ze bezpiecznie dojechałaś
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora