Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki podkład dla mojej cery? - zbiorczy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-06, 07:30   #4433
Loyd
Zakorzenienie

Dot.: Jaki podkład dla mojej cery? - zbiorczy, cz. II

Cytat:
Napisane przez martuunia Pokaż wiadomość
Wiecie co dziewczyny, używam od jakiegoś czasu podkładu Gosh Foundation Drops i jestem zachwycona (odpukać! zawsze tak mam, że coś pochwalę tu na wizażu, a chwilę później przestaje mi się podobać ). Podkładu o takiej konsystencji jeszcze nie miałam - jakby tłustawy, ale pod wpływem nakładania zmienia się w normalny, lekki podkład. Mam cerę suchą i bardzo się polubiła z tym produktem - nie podkreśla suchych miejsc, nie włazi w linie (cudów nie ma, ale oceniłabym go pod tym względem na 4 z małym minusikiem). Kolor 002 - najjaśniejszy, jest mniej więcej na poziomie Healthy Mix 51, żadnych różowych tonów, więc myślę, że bardzo przystępny. Na plus cena - ok. 50 zł, dostępność - internety, hebe. Nie poleciłabym dla cer tłustych, bo trochę lubi się świecić. To świecenie nie jest też wg mnie efektem glow (a takowy lubię) - wg mnie wygląda to nieładnie i wolę go przypudrować - wtedy dla mnie super. Na mojej suchej cerze też się trochę świeci, nie próbowałam go nie przypudrowywać - myślę, że wtedy by się nie utrzymał i znikał/ścierał. Słabo nakłada się dłońmi, gąbeczką średnio - ale nie próbowałam jeszcze BB - mój H50s sprawdza się jak narazie najlepiej. Dla mnie w chwili obecnej nawet trochę lepszy -zaryzykuję- od Laury Mercier Smooth Finish
Hania na YT robiła recenzję obu tych produktów, można zajrzeć Ciekawa jestem czy ktoś jeszcze próbował i jakie ma odczucia, ewentualnie dałby jakieś wskazówki co do stosowania. Nie spodziewałam się, że taki drogeryjny podkład tak fajnie wypadnie.

omg, przeczytałam ten post i wygląda na sponsorowaną reklamę, ale przysięgam - nikt mi za nic nie zapłacił
Mi smooth finish siedzenia nie urwał, ale po Guerlainach juz nic mi nie uruwa
Gosha miałam , ba nawet nadal mam i i iważam że jest super , fajnie wygląda i jest dosc komfortowy dla suchej cery , nawet takief czasami az nieprzyjemnie suchej jak moja.
Mi sie bardzo podoba. Jaki masz kolor Martuniu? Ja teraz bede testowac podkład serum ze Stilli ( o ile ta nazwe sie odmienia) ponoc jest mega , ale moj pyszczek po zimie wymagający , wiec zobaczymy jak sie maja pierwsze opinie do suchej rzeczywistosci buzki po zimie

Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow.
Loyd jest offline Zgłoś do moderatora