Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam tę moc, będę karmić całą noc! - Mamusie styczniowe 2016 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-06, 14:22   #382
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Mam tę moc, będę karmić całą noc! - Mamusie styczniowe 2016 cz. 2

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Boziu jak ja Wam zazdroszcze tych apiacych dzieci.. u nas 15 minut i koniec. Chyba ze na mnie albo w chuscie. No ale z dzieckiem w chuscie sobie nog nie wydepiluje ani paznokci u stop nie ogarne..
Piątka

Nawet pytałam dziś lekarki czy to normalne że taki maluch czasami w ogóle nie śpi w dzień i powiedziała że normalne po prostu niektóre (nieliczne) dzieci potrzebują mniej snu i mój do takich należy, ale mi się trafiło

Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
Ahnessy ale śpioch

Dzisiaj zimno to Jasiek śpi, jak było gorąco to ryk i zero snu na spacerze. Zimowe dziecko w szoku było
Mój to samo

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Kasia bo co ciąża to teoria Ewusia od 4 czy 5 miesiąca miała mega brzuszek. Ja musiałam się nieźle gimnastykowac z lusterkiem żeby efekty były jako takie. No i dużo szybciej się męczyłam.

No ja miałam szybko mega piłkę

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
A z tata bardzo źle...miałam tam jechać ale wierzę że mu się poprawi i nie będę go musiała w takim stanie oglądać bo to naprawdę trudne....

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

i

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Ej morfologii nie trzeba na czczo prawda?
Lepiej na czczo

Byliśmy u pediatry, Konradek zdrowy, możemy iść na basen przy okazji go zważyla i waży 6650 mój duży chłopczyk
Po wizycie jeszcze spacer zaliczyłam, najpierw Oczywiście walka o zaśnięcie ale bujanie + smok + Szumis dały radę po spacerze jeszcze go na chwilę na balkon wystawilam żeby dospal chociaż do tej godziny

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora