Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - romansu z zielenią ciąg dalszy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-22, 13:38   #1
czarnachinka
Zadomowienie

romansu z zielenią ciąg dalszy

Jeśli macie mnie dość- krzyczcie! Z powodu nadmiaru wolnego czasu ( nieoficjalnie z powodu niechęci do nauki) znowu zamieszczam coś od siebie. Miałam tak iść do szkoły (w konsekwencji nie poszłam) chociaż w tego typu makijażach wychodzę raczej wieczorem Ten make'up to totalny eksperyment. Nigdy wcześniej nie malowałam tak oczy ani ust...Zwykle używam transparentnych błyszczyków, a kredki na powiece nie rozcieram. Do tego zieleń to dla mnie wciąż jeszcze pewna nowość Na tych zdjęciach być może nawet ciężko dopatrzeć się zieleni, ale malowałam się głównie cieniem w tym właśnie kolorze i zrobiłam mnóstwo zdjęć...

oczy: cień Vollare tercet 3D - zieleń i beż wykorzystane, czarna kredka (roztarta), biała kredka, brązowy cień - brwi, tusz Magnif'eye

cera: lirene - matujący podkład (toffee), dermacol, skrobia, kulki brązujące Sensique

usta: pomadka Rival de Loop w jasnym złotawym odcieniu

dziękuję Wam dziewczyny za rady w poprzednich wątkach, szczególnie gamegirl, za rady w sprawie cienia do brwi Zastosowałam się do nich, ale nie wiem czy widać to na zdjęciach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg oczydziwne.JPG (49,7 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dziwneoczy.JPG (60,0 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dziwne.JPG (73,9 KB, 136 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dziwnosc.JPG (91,0 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zielo.JPG (78,6 KB, 122 załadowań)

Edytowane przez czarnachinka
Czas edycji: 2007-11-25 o 15:18
czarnachinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując