Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wystylizować się w oparciu o wizerunek Brigitte Bardot
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-22, 18:01   #71
myszkakinia
Rozeznanie

Dot.: Wystylizować się w oparciu o wizerunek Brigitte Bardot

Cytat:
Napisane przez Tehya Pokaż wiadomość
Bluza, mini, legginsy?
No sorry, to nie dla mnie. Wolę mieć własny styl. Ale dzięki za opinię.
Ogólnie mam poważną twarz i nie zależy to wiele od fryzury i koloru - na pewno trochę, ale nie wiele. Już na foto z I gimnazjum wyglądam znacznie poważniej od wielu dziewczyn, powstrzymywałabym się jednak przed dodaniem go.
Staro? Uważasz, że 30-letnie kobiety są "stare". Lepiej zastąpić byłoby to pojęciem "zbyt dorosło".
Mam ostre rysy twarzy - to też dodaje lat. Co nie oznacza, że za 10, 20 lat będę wyglądać jak 80 letnia staruszka...

nie mowie, ze bluza, mini, legginsy.. ale jednak jak 16-letnia dziewczynka, a nie kobieta 30 lat.. I nie, nie uwazam, ze 30-letnie kobiety sa stare.. ale widze, ze Ty probujesz łapac za słowka.. chociaz uwazam, ze w tym przypadku słowo "staro" wypada lepiej niz "zbyt dorosło". Na Twoim miejscu nie chcialabym miec na oko te 14 lat wiecej.. bo niestety zmartwie Cie, ale w przyszłosci tez raczej bedziesz odbierana za starsza niz w rzeczywistosci, a w wieku 40 lat nie jest to juz raczej pozadane zjawisko. Dlatego moja rada --> nie rób sie na lata 20-te, 30-te, 60-te.. tylko zacznij ubierać zgodnie z obecna moda (i nie chodzi mi tu o slepe podazanie za nią, ale dobieranie bardziej wspołczesnych strojow), bo ubior potrafi wiele zdziałać

myszkakinia jest offline Zgłoś do moderatora