Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nieuczciwi sprzedawcy w sieci - rady i porady
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-07, 09:37   #1760
Figarro
Zakorzenienie

Dot.: Nieuczciwi sprzedawcy w sieci - rady i porady

Cytat:
Napisane przez dobbinka Pokaż wiadomość
[/B]
No to się lekko przybulwersowałam. Ty tak serio? Na aukcji masz jak byk napisane, że wysyłka po 3-5 dniach, akceptujesz to, kupujesz i potem neutral albo negatyw? Czyli, że za co konkretnie? To, że Ty wysyłasz od razu, albo że wpłacasz od razu po kliknięciu nie znaczy, ze każdy to robi. Nie każdy ma pocztę pod nosem, nie każdy może zamówić kuriera od razu. Ja na przykład mogę iść na pocztę tylko raz w tygodniu, żeby coś wysłać albo odebrać. Po to są w opisach miejsca na określenie na przykład jak długo mogą sprzedawcy zwlekać z wysyłką. Trochę mi skrzydełka opadli.
już mialam nic nie pisać, ale widzę, że nie tylko mnie to zbulwersowało ...
nie po to piszę na aukcji wysyłka do 3 dni roboczych, aby potem z tego powodu ...ktoś mi dał negartywa? a niby z jakiej racji

nie pasuje, nie kupuj na aukcjach, gdzie jest termin wysyłki oznaczony jako dłuższy niż kilka godzin od zakupu i tyle ...

kiedyś też potrafilam w tym samym niemal momencie leciec i nadawać paczki, pocztę mam blisko, jednak niestety ....życie, to życie ...czasem są sytuacje, których nie da się przewidzieć i potrzebny jest czas na zareagowanie ....

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując