Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TŻtówki po raz IV plotkują - wspierają, doradzą, od doła ratują ♥
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-07, 12:08   #2671
Wanilka5
Idealna Źona; )

Dot.: TŻtówki po raz IV plotkują - wspierają, doradzą, od doła ratują ♥

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5856116 6]nie. chodzi o ta idiotke z którą pracuję - ta która nic kompletnie nie gada po angielsku... Płacze cały tydzień, że nie mają dla niej pracy... zadzwoniła do mnie szefowa czy mogę jechać dziś i jutro do MC w którym byłam wczoraj to mówie, że nie bo pracuję od dzisiaj do soboty w innym... no to ta mnie poprosiła, żebym zadzwoniła do tej laski - dzwonie... ta mi odpowiada, że nie może...że mam coś wymyślić czemu nie może... pff a co to ja jestem. dzwonie do szefowej i mówię, że ona nie może i tyle.. no to ta że mam jechac do tego MC dziś i jutro.. a sobotę którą miałąm mieć pracującą mam wolna.. :/ wkurzyłam się na maxa... a wczoraj podali na grafik na przyszły tydzień i oczywiście miałąm przekazać tej lasce bo ona nic nie rozumie.. to ta do mnie z pretensjami, że ona nie będzie pracować w weekendy bo ona to mówiła i że mam zadzwonići powiedzieć... no kurde a co to ja jestem.. powiedzialam że ma sama sobie dzwonić... - baba 45 lat... no szkoda słów!!![/QUOTE]
Najlepiej nie odbieraj telefonu od niej bo nie da ci żyć
Kurcze rok być i nic nie kumac ja byłam 7 dni na wakacjach i się dogadywalam bo chciałam a może jej się niechce uczyć mówić bo każdy jej pomaga