2007-11-23, 07:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Cytat:
Napisane przez Nuitblanche
Sól w Theo?? 
|
Bjeata jest świadkiem, Theo na mnie ma wyraźną słoną nutę, przez godzinę mniej więcej.
Cytat:
Napisane przez mskladaczek
Gdyby moj byl chociaz w 1% podobny do swojej matki, to bym z nim nie byla ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
To taka Bukietowa z "Co ludzie powiedza' 
|
Faktycznie fajnie. 
Ja nie będę pisać jaka jest moja teściowa, bo szkoda nerwów. Dość powiedzieć, że nie ma syna, a syn jest zdania, że nie ma matki.
A ja tylko mogę się modlić, by tak już zostało.
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa
Metoda na małą sierotkę jest naprawdę dobra  Monterzy, panie z dziekanatu, nawet niektórzy profesorowie  Szczególnie w połączeniu z oczami Kota w Butach ze "Shreka" 
|
Cholewcia, takich oczysków to ja nie mam. Muszę więc nimi błyskać, mrużyć i durnowato się uśmiechać.
Cytat:
Napisane przez Sabbath
A ja spać idę...
Choć nie skończyłam roboty. 
Mój delikatny małżonek pojechał wieczorem do mamy wyspać się w czystym łóżeczku zostawiając mnie z opróżnianiem pokoju. Przed wyjazdem zdążył zjeść obiad, poleżeć w łóżku i jeszcze obrazić się o to, że mi kumpel przyjechał pomóc... Nie tknął nawet jednego zasmolonego kartonika. Kurczę no - prawdziwa księżniczka!
Dobranoc - pewnie pośpię z godzinę... 
|
|
|
|