BAN stały
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Nikt mnie nie rozumie  .
|
Syrenka się jarała, ale już zmieniła front. Surprise, surprise.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Jego wybitna osobowość polega na tym, że on się zachowuje, jakby myślał, że ja reaguję serio i cokolwiek robię serio.
|
Bo robisz. Tylko obracasz to w żart, bo boisz się reakcji.
Cytat:
Napisane przez adeedra
A odkąd się dowiedziałam, że powinnam siedzieć samotnie w domu, nie wydzwaniać, nie pisać, nie spotykać się z bezwaginnymi psiapsiółami - od gościa, którego ledwo znałam i co w naiwności swojej uznałam za żart, i żeby uczynić ten żart jeszcze lepszym, ciągnęłam to dalej, robiąc sobie jaja, bo podówczas wydawało mi się to zabawne.
|
To jest częsty wymóg i zawsze jest serio, a Ty się już z tym spotkałaś.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Twierdził, że historia jest jego pasją.
Ale zainteresowany był słabo, bo jak chciałam o II wojnie to stwierdził, że on się lepiej odnajduje w wyprawach krzyżowych, ale też się nie odnalazł.
|
Czyli kłamie.
Cytat:
Napisane przez adeedra
To nie jest warunek do zażywania rozrywki.
Zapomniałam doprecyzować, że poziom a1 się nie liczy.
Dopiero jakbym się z nim przespała to bym się kwalifikowała na szmatę bez zasad. Jeszcze się nie splugawiłam.
|
Już to widzę:
<nakłada prezerwatywę>
- Ale ten twój mandaryński to biegły jest?
- Nie, a1, a co?
- Tam są drzwi, twoje ubrania są już pod oknem.
Cytat:
Napisane przez adeedra
OCZYWIŚCIE że chce opcję zapasową.
Nie tak znowu niewiele tych widzeń. Przez te dwa tygodnie to >6 godzin dziennie, a potem niewiele mniej.
|
Na początku zawsze tak jest.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Co nie zmienia faktu, że to, co sobie wymyślił, cokolwiek to jest, jest śmierdzące. Chyba, że się o tych krucjatach douczył i chce podejść do egzaminu poprawkowego.
|
Tylko ta krucjata śmierdzi?
Cytat:
Napisane przez adeedra
Nie zakładałam, że się skrycie podkochuje tylko, że to nie było jednorazowe wejście, tylko regularna, cotygodniowa kontrola inwentarza i dlatego szybko zauważył zmianę.
Zauważył zmianę -> pomyślał, że może by się jednak dało ruchnąć -> przypomniał sobie, że nie szło za dobrze -> odpuścił.
|
To dlaczego chcesz się z nim spotkać? Ja nadal nie sądzę, żeby on regularnie sprawdzał.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Trzy takie próby + ten maksymalnie żałosny tekst tym razem, no bez przesady. Przecież nie można być aż tak durnym, żeby brać to poważnie.
Chociaż. Ewidentnie wyglądam na aż-tak-durną-żeby-brać-to-na-poważnie.
|
Jw. - przecież to było serio. Trochę przesadzone, co by wyglądało jak żart.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Co dowodzi niezbicie, że historie, których nie opowiadam są znacznie lepsze.
|
Nie wątpię.
|