Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TORUŃ - sklepy z ciuchami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-24, 01:46   #1
Issskra
BAN stały

TORUŃ - sklepy z ciuchami

Dziewczyny, pomocy !

Stało się coś niebywałego i mój TŻ, który jak do tej pory zwykle nosil ciągle koszulki/bluzy ze swoimi ulubionymi zespolami wspomniał dziś, że chciałby kupić sobie coś innego. Pokazał mi na allegro kilka ciuchów, które mu się spodobały, ale nie chce kupować tak w ciemno. Zaproponowałam więc, że pomogę mu poszukać czegoś fajnego na żywo. Całą sytuację uważam za bardzo pozytywną.

Rzecz w tym,że TŻ w tym roku przeprowadził się do Torunia na studia i kompletnie nie wie, jakie tam są sklepy, ja również nie mam pojęcia. W związku z tym mam do Torunianek ogromną prośbę! Mogłybyście powiedzieć mi, jakie sklepy z meskimi ciuchami znajdę w tym mieście? Interesują mnie zarówno sieciówki typu Reserved, Cubus itd., jak również jakies ciekawe mniejsze sklepiki.

Jak juz wspomnialam, interesują mnie głównie męskie rzeczy, ale nie tylko bo i ja niedlugo się tam przeprowadzam i chętnie dowiem się, jakie marki uda mi się tam znaleźć, a o ktorych nie mam nawet co marzyć.

Dla tych któym nie chce się czytać całości: Gdzie znajdę jakieś sklepy z fajnymi męskimi ciuchami w Toruniu i jakie?

Będę bardzi wdzięczna za pomoc
Issskra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując