Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże zmiany w życiu a partner maminsynek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-09, 20:34   #15
wiekanka
Zakorzenienie

Dot.: Duże zmiany w życiu a partner maminsynek

Cytat:
Napisane przez aliatan Pokaż wiadomość
Powiem wam szczerze, że będzie mi ciężko tak sie wymiksować. Ja nie myślę na chłodno jak wy, nie widziałam tego jego maminsynkowania z tak bliska. Co innego jakbyśmy w końcu razem zamieszkali co niby ma nastąpić już jutro (bo deklaruje przeniesienie rzeczy). Jak sobie tak pomyślę, że mam walczyć z mitem co powie mama i oh moja idealna rodzino, to robi mi się i wymiotnie i słabo. W sumie jak takie kamienie pojawiają się na początku, to później może mnie już walnąć tylko wielki głaz. To nie jest człowiek nieporadny i ciamajda właśnie, dlatego nie spodziewałam sie takiej chorej relacji z tymi jego rodzicami. Zresztą naiwnie liczyłam, że jak ktoś ma dużo rodzeństwa, to nie ma tego problemu (choć jest ostatnią osobą, która mieszka w domu rodzinnym, reszta na studiach i pracuje)
Odnosnie ostatniego zdania.No bo to wlasnie ostatni wypierdek mamuta i jak najbardziej ci sa rozpieszczani i im jest wiele rzeczy poblazane .
wiekanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując