Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maseczka Henna Treatment WAX - wątek zbiorczy cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-10, 12:27   #263
201604291140
Konto usunięte

Dot.: Maseczka Henna Treatment WAX - wątek zbiorczy cz. II

Cytat:
Napisane przez Jedwabniczka Pokaż wiadomość
Zastanawiam się jak jest z działaniem tego specyfiku, bo opinie są podzielone. Czy to może nie jest tak, że odżywka działa na włosy niefarbowane, a przy farbowanych nie daje żadnego efektu - co Wy na to?
u mnie rewelacyjnie działała i na farbowanych włosach i na obecnie na niefarbowanych. z 10 lat temu ratowałam tą maską moje włosy po wielokrotnym rozjaśnianiu, były koszmarnie zniszczone, w dotyku były jak dredy. efekt spektakularny i dokładnie taki sam jak na niefarbowanych włosach - włosy świetnie się układają, mają objętość, są mocne i jedwabiste, dociążone i zdecydowanie grubsze. o ile ten efekt nie jest aż tak piorunujący na naturalnych włosach, które same z siebie są zdrowe i tylko trzeba je lekko wspomóc maskami, tak gdy kiedyś wmasowywałam w mojego mopa maskę, a po umyciu włosów były w dotyku i wizualnie w takiej samej kondycji jak teraz moje zdrowe naturalki - to było coś . tyle że teraz kupuję tą maskę za 12zł i nakładam na kilka sekund jako odzywkę, a kiedyś kupowałam w aptece za 40-50 zł za duże opakowanie i trzymałam godzinę w ciepłym.
201604291140 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując