Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy raz samolotem- część 2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-10, 12:04   #240
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Podróz liniami lotniczymi Wizzair

Cytat:
Napisane przez danana Pokaż wiadomość
własnie lot lotem ale ile ma sie na glowie wczesniej,ogarnac to wszystko..wydrukowac karte a jak cos nie wyjdzie? zrobic odprawe przez net -niby banalne ale nieraz tez jakies problemy wynikna?pozniej bagaz moze bedzie za duzy a to a siamto
ja to bede z 5h wczesniej żeby miec komfort ze mam duzo czasu a jak coś to zawsze mozna sie kogos spytac na lotnisku jak ma sie jakis problem
własnie dziewczyny u mnie w miescie jest taki punkt xero i nie tylko,bindowanie,xerowani e,skanowanie i przesyłanie na maila jak ktos potrzebujei różne takie inne i sie zastanawiam czy by mi tam nie wydrukowali tej karty pokładowej, można tak?Mam net w telefonie i jak sie podłączy do drukarki?
Jasne, że wydrukuja [emoji4] dla pewności weź na pendrive, będzie najwygodniej [emoji14]
Ja teraz nabrałam odwagi do samotnego lotu za kontynent albo głęboko w Rosję. Zawsze mi było szkoda kasy odkładanej po studencku, trochę brak odwagi lecieć samej np do Stanów, ale w tym momencie już mnie to wali [emoji14] jak tylko udźwigne finansowo jakąś promocję to ruszam [emoji14] mój najdłuższy lot dotychczas to tylko 3,5 godziny

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując