2016-04-10, 13:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam tę moc, będę karmić całą noc! - Mamusie styczniowe 2016 cz. 2
Cytat:
Napisane przez Casaa
Dotka, Czarnula, Magda
Ewusia, napisz pozniej jak na basenie bylo 😊
Ja teraz podjechalam na jeden wyklad do szkoly, a pozniej jedziemy na tance, maly z tesciami zostaje.... Chyba relanium wezme 😒
Nie opisze naszej nocy zeby dziewyn nie dobijac....
Wyslane z Lumia920.
|
Ja też bym relanium musiała brać jakbym z tesciami zostawiła daj znać jak było
Cytat:
Napisane przez mojakaren
Magda to jednak na wykladzie troche odpoczniesz od marudera
Dolaczam do grona wyladowanych akumulatorów. Mój Jasiek tez wariuje i to juz trzeci dzień. Wyje nawet na rekach. A TZ zwinąl sie i pojechal na rower. Spoko ja zbieram Mlodego i jade do rodziców nie msm zamiaru siedziec pol niedzieli jaj debil i na niego czekac. Nie mam pojecia jak sama zabiore sie z tym małym wyjcem ale ciul wsciekla jestem :/:/:/:/
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
Wspolczuje 
Twojemu TZowi należą się baty
Cytat:
Napisane przez kinga1701
18 stopni i dziecko bez czapki to chyba nic strasznego. Tak patrz po innych czapka kocyk, aż mi gorąco. Ja w krótkim i cieniutkie kurtce.
|
Fajną pogodę macie
Ja czapeczke cienką zawsze zakładam
Cytat:
Napisane przez malwi89
Dziewczyny wspolczuje awantur z tz.
Kinga 18 st to cieplo jest.
U mnie dzisiaj jest masakra pila mechaniczna. Zlapal mnie jakis masakryczny bol brzucha. Chce mi sie wymiotowac.
|
Oby szybko przeszło 
Na basenie było super Konradek był bardzo grzeczny, chyba mu się podobało bo w ogóle nie płakał cały czas był zdziwiony albo zadowolony ogólnie wszystko fajnie zorganizowane, osoby które były pierwszy raz tak jak my miały osobnego instruktora. Na basenie cieplutko, woda ciepła więc na pewno dzieciakom zimno nie było. Bardzo nam się podobało więc planujemy chodzić
|
|
|