Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-25, 09:55   #1511
gujana
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Ja z psem wywalonym na głowie (tak, tak...) zasnęłam przed 23. Nie wiem czy to przez pełnie, ale... I wstałam o 5 (4:59) też przez psaZaczął mnie lizać, skakać po mnie, sapać, piszczeć i wszystko co tylko możliwe... 6 godzin snu, nie jest tak źle Myślałam, że noc będę mieć z głowy.

PS: Tak przeglądnęłam wszystkie zdjęcia psów na allegro, dogomanii - przypuszczalnie jest to owczarek niemiecki krótkowłosy ok. 6-7tygodni

to niezly masz budzic z tym psiakiem

niebawem wpadaja rodzice wlasnie troche ogarnelam mieszkanko

wczoraj bylam z TŻ na zakupach w media m. i pytal sie co bym chciala od mikolaja zawsze robilismy sobie niespodzianki, ale w tym roku chyba bedziemy pisac listy do mikołaja, bo to tez slodkie
przypomnialo mi sie jak kiedys jak bylam mala napisalam list do mikolaja bo moj brat chcial zebym mu powiedziala co sobie zyczę dostac no i napisalam kilka rzeczy, z mysla ze jedna z tych rzeczy sobie wybierze tymczasem on kupil wszystko to byly jakies drobiazgi, ale poprostu bylo mi nawet troche wstyd ze taka zachlanna jestem

spojrzalam dzis przez okno a tam biale samochody pierwszy taki snieg w tymroku, ktory spadł i l e ż y...

gujana jest offline Zgłoś do moderatora