Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nieuczciwi sprzedawcy w sieci - rady i porady
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-11, 07:52   #1821
Arsonist
Zakorzenienie

Dot.: Nieuczciwi sprzedawcy w sieci - rady i porady

Cytat:
Napisane przez emiliana45 Pokaż wiadomość
Zaczynam się bać....
Nie będę sie tłumaczyć bo nie mam z czego i komu.Tu nas Wizażu wywiązuje się ze wszystkich obowiązków czyli jak borę udział w rozbiórka to płace i wysyłam adres.Jak wymieniam sie,to też nikt nie ma zastrzeżeń .Więc o co chodzi???Nikt nie będzie mnie rozliczał z tego co robie prywatnie.Nie rozumiem o co tu chodzi?Nie okradłam szozdy ,nie zabiłam nikogo z jej rodziny ani nie usunęłam ciąży.To co robię po za forum to nikomu nic do tego.Ale rozumiem,że dla szozdy to problem życia i śmierci.Nie masz większych problemów ?To forum nie jest od rozliczania i mam nadzieję,że nigdy nie będzie. I tyle.A komentarza nie unieważnie.Z mojej strony to tyle,więcej nie mam zamiaru pisać na ten temat,choć zapewne jeszcze z 30 postów będzie sie ciągnął.Bo zawszę sie znajdzie ktoś,kto bedzie chciał mnie za nie zapłacenie za perfumy na Allegro posłać do więzienia.
Oczywiście, że to forum jest od rozliczania również nieuczciwych użytkowników Allegro - właśnie jesteśmy w stosownym wątku. Naprawdę nie rozumiesz, że tu problemem nie jest to, że nie zapłaciłaś za kupiony przedmiot, tylko bezpodstawne wystawienie negatywa?