2016-04-11, 07:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nieuczciwi sprzedawcy w sieci - rady i porady
Cytat:
Napisane przez emiliana45
Zaczynam się bać.... 
Nie będę sie tłumaczyć bo nie mam z czego i komu.Tu nas Wizażu wywiązuje się ze wszystkich obowiązków czyli jak borę udział w rozbiórka to płace i wysyłam adres.Jak wymieniam sie,to też nikt nie ma zastrzeżeń .Więc o co chodzi???Nikt nie będzie mnie rozliczał z tego co robie prywatnie.Nie rozumiem o co tu chodzi?Nie okradłam szozdy ,nie zabiłam nikogo z jej rodziny ani nie usunęłam ciąży.To co robię po za forum to nikomu nic do tego.Ale rozumiem,że dla szozdy to problem życia i śmierci.Nie masz większych problemów ?To forum nie jest od rozliczania i mam nadzieję,że nigdy nie będzie. I tyle.A komentarza nie unieważnie.Z mojej strony to tyle,więcej nie mam zamiaru pisać na ten temat,choć zapewne jeszcze z 30 postów będzie sie ciągnął.Bo zawszę sie znajdzie ktoś,kto bedzie chciał mnie za nie zapłacenie za perfumy na Allegro posłać do więzienia.
|
Oczywiście, że to forum jest od rozliczania również nieuczciwych użytkowników Allegro - właśnie jesteśmy w stosownym wątku. Naprawdę nie rozumiesz, że tu problemem nie jest to, że nie zapłaciłaś za kupiony przedmiot, tylko bezpodstawne wystawienie negatywa?
|
|