Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niesprawiedliwosc na targowisku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-25, 08:43   #2
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI

Cytat:
Napisane przez Basia39 Pokaż wiadomość

Mam nadzieję, że to nie będzie pytanie retoryczne.
Ja też to niestety zauważyłam i ...odczułam. Założyłam wątek, który w zamierzeniu miał istnieć jeden dzień (wymiana konkretnych perfum tylko na te, które szukam , poza tym miałam stały wątek). Nie kłócę się bo faktycznie naruszyłam pewnie regulamin, ale nie było to nagminne czy ewidentne.Poza tym pilnuję żeby wątków faktycznie nie mnożyć.Wielokrotnie widziałam w wątkach innych dziewczyn wpisy moda "prosze nie mnożyć wątków, wątki łączę" i ani śladu wpisów w dzienniczku. I na pewno nie są to pojedyncze przypadki i nadal je znajduję/ Ja niestety od razu dostałam ostrzeżenie na PW ... no trudno. Dodam jeszcze, że w ogóle to, że takie ostrzeżenie nie wygasa nigdy z założenia jest też trochę dziwne. Rozumiem,ze chodzi o to, zeby nie spamować forum, ale za jedno przewinienie mieć "zabrudzony" profil niezależnie od tego czy się zastosowało do ostrzeżenia czy nie (tak jak Basia, która wycofała kosmetyki z wątku), to jakieś niewspółmierne.