Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-25, 10:51   #1519
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Mango, czyli jednak oddajecie czy zostawiacie tego pieska ?
Agolku - zauważyłam że razem z TŻ'em często spędzacie tak urocze weekendy, niby nic wielkiego, ale jednak - tak usiąść wieczorem przy drinku w miłej atmosferze... ach a co do sylwestra - widzę że szykuje się niezapomniana noc
Nefre - co do świąt i atmosfery... a także tego co pisałaś. Wiesz, ja kocham święta, uwielbiam robić zakupy przedświąteczne, ubierać choinkę, kupować prezenty dla bliskich i cieszyć się tym. Jednak u mnie w domu trochę się pozmieniało. Kiedyś wszyscy jezdziliśmy do dziadków (od strony mojej mamy), byliśmy my w 5, ciotka z wujkiem, kuzynem, dziadkowie... zawsze ktoś jeszcze dołączał z rodziny. Ale - to było kiedyś. Babcia z dziadkiem się rozwiedli, ciotka i wujek także, moi rodzice też. Wujek wyjechał za granicę, z ciotką brak kontaktu, ojciec spędza święta w swoich stronach, babcia ma nowego męża, dziadek nową kobietętego.
Też mi się nie uśmiecha atmosfera świąt w domu, ale... i tak je kocham. Za ten klimat dookoła. I czasami wyobrażam sobie że będzie tak jak na filmach to głupie, ale mam taką nadzieję, że kiedyś będę miała swój dom, dzieciaki i tż'a i święta będą naprawdę wspaniałe...
Agatko - widzę że ostro zabalowałaś

Nudzi mi się...
wezmę chyba długą kąpiel i się pouczę.
Ather, swietne te obrazki w podpisie smy sie usmiali

Co do Swiat to ja uwielbiam mimo,ze tez u nas sie pozmienialo...Zawsze spedzalismy Swieta z Dziadkami i bylo nas duzo a potem jak dziadkowie zmarli to jakos tak mniej ten rodziny sie zrobilo i mimo,ze teraz tez jest super to jakos z rorzewnieniem wspominam ''tamte'' swieta.

Teraz swieta spedzam z rodzicami i siostra,potem przychodzi TZ,idziemy na pasterke. W 1 dzien swiat jedziemy do brata mamy albo oni przyjezdzaja do nas.
Ja wogole kocham swieta,ten caly gwar,koledy w radiu,sprztanie,gotowanie ,pieczenie,zapachy,ubiera nie choinki,pakowanie prezentow itp

wczoraj wypisalam kartki swiateczne,za tydzien wysle.

teraz lezymy z tz jeszcze w lozku ale zaraz sie zbieramy an silownie i na basen a popoludniu planujemy isc na bilarda

milej niedzieli