Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niesprawiedliwosc na targowisku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-25, 15:25   #14
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Dot.: Niesprawiedliwosc na targowisku

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
To nadal nie wyjaśnia wątków, które zostały jednak zauważone i połączone z odpowiednim komentarzem moderatora, ale bez wpisów w dzienniczku.

Ktoś tu też proponował wprowadzenie jakiś ostrzeżeń za jednorazowe wpadki, a nie dawania "dożywotniego" wpisu w dzienniku. Pamiętam akcję z jedną wizażanką, która regularnie spamowała targowisko zakładając kilka wątków dziennie i skończyła w takim samym kontem ja ja w tej chwili...
nie wiem o jakie wpisy chodzi? wpisu dokonalam raz w swojej karierze jesli dobrze pamietam, jesli chodzi o punkty to mozliwe ze chodzi o wizazanki bez przekupek ktore dopiero zaczynaja przygode z targowiskiem, te otrzumuja informacje na PW z linkiem do regulaminow (mam cytowac regulamin w tej sprawie czy nie jest to konieczne?)

Cytat:
Napisane przez Basia39 Pokaż wiadomość
Oba wątki z nazwami kosmetyków na receptę i to w tytule funkcjonują na Targowiska do dnia dzisiejszego. Jeden od 28 września, czyli prawie miesiąc, drugi od 21 listopada i to w tej chwili na pierwszej stronie.

Dobrze wiesz o istnieniu tych wątków, na ten pierwszy z nich zwróciłam Ci uwagę już 10 listopada, kiedy dostałam punkty karne i ostrzeżenie do dzienniczka, więc tłumaczenie, że przewinienie zostało przeoczone jest w tym momencie naprawdę mało wiarygodne.

Wątki wiszą, wiesz o nich, ale nie reagujesz, dlaczego? Natomiast kosmetyki, które były w moim wątku wypatrzyłaś zaraz jak tylko ten wątek założyłam i z mety, mimo, iż je usunęłam po zwróceniu uwagi wklepałaś ostrzeżenie i punkty karne.

Zwracam uwagę, na nieobiektywne traktowanie, ponieważ doświadczyłam tego na własnej skórze i uważam, że mam do tego prawo, a Ty mi na to o jakichś kontaktach i aferze, której nie ma.

Doskonale sobie zdaję sprawę z tego, że moderator to też człowiek jak każdy człowiek może coś przeoczyć, a czytać treści wszystkich postów jest w stanie i nikt o zdrowych zmysłach tego od niego nie wymaga, tego tłumaczyć mi jak dziecku nie trzeba.

Co innego jednak przeoczenie, a co innego świadome działanie, bo kiedy moderator wie o istnieniu takich wątków i reaguje jedynie w stosunku do jednych użytkowników stosując kary na wyrost, a drugm pobłaża to mowy o jakimkolwiek sprawiedliwym traktowaniu być nie może i to właśnie jest sens, który chciałam przekazać.

Myślę, że to wszystko co miałam do powiedzenia
Basiu mysle ze Zlos przyja informacje na temat mojej niekompetencji
Co do tej akurat sytuacji, nie uwazam zeby przyznanie punktow za lek, ktory zostal dawno wymieniony byly sprawiedliwe. Jednakze biore pod uwage ze moje pojecie spraweidliwosci nie jest takie samo jak niektorych wizaznek.

Co do jeszcze jednego moda, pewnie ze by sie przydal, tak samo jak na kazdym innym dziale. Najlepiej zatrudniony na pelny etat, chetnie takiemy ustapie miejsca (chociaz nie uwazam ze bylby "miekkszy" ode mnie).

Edytowane przez virtual_reality
Czas edycji: 2007-11-25 o 16:23 Powód: dopisek
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując