Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moje prace wszystkiego rodzaju
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-25, 16:19   #101
truzkawka
Rozeznanie

Dot.: moje prace wszystkiego rodzaju

Cytat:
Napisane przez nela007 Pokaż wiadomość
Truskaweczko kochanie zmila checia popracowalabym nad ortografia niestety niepotrafie niema mnie kto nauczyc jak bylam w wieku szkolnym a to bylo dawno temu widocnie niebylam taka zdolniacha do nauki lub zapamietywania mowiac prosciej nosilam woreczki zamiast teczki.
Puzniej wyjazd z kraju ojczystego i nauka obcego jezyka wyplenila mi reszte ortografi cale sczescie ze umiem mowic i cokolwiek pisac jeszcze po polsku no i ze mnie rozumiecie.
Teraz juz jestem babcia wiem ze na nauke nigdy niezapuzno tyle e niemam nauczyciela tutaj buuu i nieposiadam polskiej klawiatury,wiele osub mnie juz upominalo zwiazku z ortografia poczatkowo mnie to bolalo a puzne z pomoca innych olalam te uwagi wkoncu to forum robutek recznych i pomyslowosci a nie lekcja ortografi i wiecie co?czas otworzyc oczy wsrud nas wszystkich jest duzo analfabetow i tu w niemczech nawet onich mowia w mediach i nikt im niedokucza.
Sory ze sie tak rozpisalam kiedys myslalam nad moimi bledami ortogaficnymi a potem pomyslalam no tak niech ci wszyscy tu przyjada i zaczna pisac po niemiecku zobaczymy jak im wtedy pujdzie ale to nieznaczy ze e musze im otym mowic tak wprost dobrze sie mowi mlodocianym o ortografi jak maja ja nacodzien do nauki zobaczymy w puzniejszym czasie jak juz doyja starszego wieku i pamiec im zacznie szwankowac.
Dobra ale cy tu forum ortograficzne?????czy forum zrub to sam????
Jesli kogos odstrasza moja ortografia to nieczytac prosze postow i moje zablokowac tylko obrazki ogladac tak jak to robia analfabeci!!!!!
Teraz ja przepraszam jesli kogos urazilam.
no jest pani usprawiedliwiona
a te nowe prace... świetne
choinka z szyszki, i to całe otocznie zrobiło na mnie wrażenie