Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla porzuconych - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-25, 16:48   #281
brukselka
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
''Dziady'' były fajne I ''Cierpienia młodego Wertera'' i ''Kordian''... Ach, te brednie z romantyzmu. Współczuję Shewa

Idę się uczyć dalej...

ja sobie bardzo a bardzo wypraszam..po pierwsze..."cierpienie mlodego wertera" przeczyatalam cale i bylam zauroczona ta ksiazka i to szczerze.. dziady tez mis ie podobaly ale tylko niektore z czesci a kordian wciaz mi sie mylil z konradem..ale .. jak gnal wtedy ten kolon na koniu zeby cofnac mu wyrok smierci i nie wiadomo czy zdazyl....no nie gadajcie ze wam sie romantyzm nie podobal, apropo wiedzialyscie ze mickiewicz byl pod koniec zycia w jakiejs sekcie.. potem sie odlaczyl (czy go wywalili) i umarl w nedzy....??

a jo mom fest katar.... i zastanawiam sie czy powinnam pic browarka bo jnade na stare smieci...bo jak mama dzis zobaczyla moj brzuch.....

wogole...musze isc na jakis koncert.. i zgwalcic jakiegos samca...tylko co zrobic jka oni ode mnie szczerze uciekaja... hmmm....no kto cos poradzi?