Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-25, 23:28   #558
martwa papuga
Zakorzenienie

Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Kilka zdjęć , ktore robiłam wystawiły Kropka i Beata , co do innych mam zakaz.
Na marginesie ja żadnych zdjęć od nikogo nie dostałam i nikt mnie o żadną zgodę na wystawienie moich nie pytał.
Ale ja akceptuję siebie w całośći i oprócz wybitnie nieudanych ( każdemu się zdarzają ) , nie mam do zdjęć zastrzeżeń ( może to kwestia wieku , przez 50 lat życia człowiek przyzwyczaił się do siebie ). Jestem jaka jestem . Wklejone zdjęcia podobają mi się

Dobrej nocki .
Rozterko, odebrałam zdjęcia, dziękuję. Dziękuję też Hiszpańskiej Myszce.
Na spotkaniu nie miałam ze sobą aparatu i nie mogłam Ci wysłać żadnych zdjęć "z powrotem".
Co do moich własnych zdjęć, to nie chodzi mi o to, czy akceptuję siebie, czy wyszłam dobrze, czy źle. Jak już napisałam w pw Kropce, nigdy nie zamieszczałam swoich fotografii na ogólnodostępnych stronach internetowych i byłoby mi bardzo miło ten stan rzeczy utrzymać. Z tego powodu prosiłam o nieumieszczanie moich zdjęć tutaj. Natomiast mailowo, jeśli chodzi o mnie, jak najbardziej możecie każde z nich wysyłać każdej Wizażance, która nie będzie protestować. Mało tego, przecież sama mogę je rozsyłać.
Mnie wklejone zdjęcia też się podobają. Ale równie dobrze mogę je oglądać w skrzynce mailowej, jak tu.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując