Zakorzenienie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka
Automne Micallef (piękny zapach, ładnie się rozwija) i Night Aoud (interesujący ale na szczęście nie muszę go mieć)
|
Muszę (znowu ) zgodzić się z Myszką... 
Automne Micallef- cud, miód i orzeszki, tylko szkoda, że tak szybko znika ze skóry, buu... Nabrałam nieokiełznanej ochoty na poznanie pozostałych Pór Roku Micallefa 
Night Aoud Micallef- tutaj mam podobnie jak Myszula, zapach wielce intrygujący, ale nie muszę go mieć (już teraz zaraz ) Poza tym niuchałam powyższy dość późno, miałam już wtedy karuzelę zapachową w głowie...
Muszę go koniecznie obadać jeszcze raz na spokojnie i bez perfumeryjnej chmury wokoło
Poza tymi dwoma dodam, że zachwycił mnie jeszcze Opus Penhaligon's i Atlas Cedar z męskiej kolekcji Jean-Charles Brosseau (ale szkoda, że tak się na mnie pod koniec wysłodził, buu... )
Ciekawam pozostałych zapachów z męskiej serii: The Brun oraz Fruit de Bois
Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka
Przez pewien czas to pachniało tylko Incense Normy Kamali (które pochłonęło inne wonie), zapach unosił się w powietrzu ilekroć Bieta ruszyła palcami, które uprzednio dotykały próbki z tymi perfumami
|
Tak, rozżarzona Norma wypaliła wszelkie inne wonie wokół i z palców Biety też... 
Cytat:
Napisane przez martwa papuga
Niestety po tych 2 godzinach beztrosko sobie wyszłam z kawiarenki, nie płacąc za wypitą kawę. No żesz gdzie ja mam łeb.
Więc Rózinku - dawaj mi szybko numer konta na pw.
|
Pisklaczko słodziutka, nie ma problemu, będziesz wisieć mi kawkę na najbliższym spotkaniu, na które zjawisz się równie karnie jak na te minione  
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA
czekam na informacje od pozostałych dziewczyn.
|
ROZ-ter-KO, mam nadzieję, że moje info doszło bez problemu...?  
Cytat:
Napisane przez Kate30
Moje natomiast  są koszmarne.
Nie ma chyba bardziej niefotogenicznej kobitki
|
Chyba żartujesz sobie kobito!
Ja zobaczywszy swoje pewne zdjęcie z fot Bjeaty straciłam wszelką nadzieję, umarłam z przerażenia i odkrywszy, że nie żyję, umarłam drugi raz, bo mój duch przypadkowo zerknął ponownie na ową fotę... Masakra i zgrzytanie zębów!
Cytat:
Napisane przez Dorota-Coco
Pieknie wygladacie dziewczyny
Podoba mi sie bardzo ujecie Sabbath, ktora na kiecce trzyma cenne fiolki.
|
Zgadzam się, fota słitaśna, a fiolki rzeczywiście bardzo cenne, gdyż moje....
(oczywiście żartuję z tymi fiolkami )
Cytat:
Napisane przez _Bjeata_
a tu na pierwszej fotce widzimy Bietę a za nią menu Carmelli w całej okazałości
|

Do twarzy mi, prawda...? 
Cytat:
Napisane przez kropka75
Tutaj... Po przeciwnej stronie zamyślona Róża.
|
Taaa, Róża naćpana chmurą zapachów wokół niej... ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez Contax
Dziewczyny gratuluje udanego spotkania Wszystkie swietnie wygladacie i nie wierze w to, ze ktoras z Was jest niefotogeniczna
Sabbath, jak zwykle swietnie wyglada, mimo permanentnego zmeczenia i niedospania. Rozo, jakie masz sliczne wlosy
|
Dziękować, dziękować!   
Cytat:
Napisane przez joasiak1
I Rózi tak malutko...
|
Będą jeszcze z dwie nieziemsko szpetne foty, promissss! ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez kropka75
Rózię mamy, ślicznie wyszła, ale jeszcze nie wyraziła zdania o fotach, które dostała.
|
Z tych, które dostałam od Beatki, poza wołającą o pomstę do nieba fotą nr 40  , można wrzucać pozostałe... 
Fota nr 40 idzie koniecznie do niszczarki 
Cytat:
Napisane przez kropka75
Bieta jest miła, uśmiechnięta, prawdziwy okaz radości i życia.
A Róża ma nie tylko włosy, ale i charakterek. Mały diabełek taki, niesforny.
|
Bieta jest sympatyczną i cudowną osobą I ślicznie na niej leży Imperialny Kwiat Opium, oj ślicznie... 
O niesforności szatańskiej Różanej nie będę się wypowiadać, lalalala...... !  
Cytat:
Napisane przez Sabbath
Zdjęcie, na którym wpijam zębiska w Rozterkę (nie mówiłam, żem smok) to żywy dowód mojej rozpaczy po tym, jak powąchałam na niej Kyoto. Było pięęęękne, pięęęęękne, pięęęęękne. 
|
Oj tak! Piękne, pięękne, pięęękne...!
Czas edycji: 2007-11-26 o 01:49
|