Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-12, 17:42   #4025
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość

nie mogę leżeć bezczynnie, bo non stop klikałabym jakieś zamówienia w internecie ale za chwilkę pójdę z psem na spacer to może mi przewieje niektóre pomysły
o mam tak samo z tym klikaniem..co kupujesz?

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
A będzie jeszcze gorzej Zaczną się tematy szczepień, karmienia, rozszerzania diety to dopiero zrobi się ciekawie
no będzie gorąco..

Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
Ja w wielu, wielu kwestiach mam mnóstwo wątpliwości

A miałam już zarzucać temat smoczków (czy w ogóle kupować, od kiedy się daje, jeśli tak to jakie) i butelek (też czy w ogóle kupować, bo siostra mi mówiła, ze kupiła sobie cały zestaw i wydała komuś nówkę sztukę, bo karmiła tylko piersią).

W ogóle jak się dziecko karmi piersią to się coś jeszcze daje? Słyszałam o jakimś przepajaniu - rumiankiem, wodą, koper na kolkę?

Zielona jestem ->
ja myślałam,że wezmę jeden smoczek i jedną butlę..ale poczytałam bloga hafijii i chyba odpuszczę te zakupy..choć nie wiem czy brak tego asortymentu nie będzie mnie stresował..
ja czytałam ,że przy kp do 6mies. życia nic więcej..

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, dopiero znalazłam czas żeby coś skrobnąć.
Po krótce..
TŻ jednak został skierowany do szpitala po wszystkich badaniach dowiedzieliśmy się, że ma mononukleozę i to najprawdopodobniej początek. Bo wyniki rozsną z każdy dniem. Najbardziej przerażające jest to, że podobno łatwo się tym zarazić a dwa, że nie ma na to lekarstwa i narazie nie wymaga to hospitalizacji. Dostał L4 i został wypisany do domu.
Jestem trochę przerażona. Zadzwoniłam od razu do swojego lekarza ale on powiedział, żeby się nie przejmować. Ale jak można się nie przejmować? Trochę to jest dla mnie straszne jak o tym czytam.
Idę na wizytę w poniedziałek może na żywo mi to wytłumaczy...

Mamy zakaz całowania się i trzeba uważać. Tymczasem on ma stosowac dietę i odpoczywać. Może zdarzyć się tak, że wróci na oddział bo to jest dopiero początek. Sam mówi, że źle się czuje dzisiaj w nocy miał mega silny ból głowy. Musiałam mu robić okłady.
Trochę jestem tym już zmęczona.

Ja czuje się dobrze, od wczoraj jestem w pracy musiałam wszystko poogarniać po tygodniowej nieobecności.

a zaraz Was ponadrabiam...
dobrze,że wiadomo co jest Tż.. kiedyś robiłam badania w kierunku tego wirusa,ale wyszły negatywne.. oby szybko wydobrzał.. ale z chorym facetem nawet na katarjest ciężko.. więc nie zazdroszczę..

Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
To smoczków, ani butelek na razie nie kupuję - skończymy miesiąc, to może się zainteresuje. Nie wiem czy uda mi się z kp, ale jestem mocno zdeterminowana. Zatem we wrześniu pewnie ponownie zarzucę temat I dzięki za lekcję

Ja się właśnie zastanawiam, czy na biodrach i cycach to wciąż moje nastoletnie białe rozstępy, czy nowych mi przybyło Na szczęście tylko ja je widzę jak odpowiednio naciągnę skórę. Oby tak zostało, póki co dzielnie walczę olejem kokosowym 2x dziennie
a laktator bierzesz?
ja tez mam na biuście rozstępy i też nie wiem czy to stare czy nowe..ale olewam je..czekam na zamówione oleje to smarowania
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora