Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Napisane przez renia19941
Ania- tez jezdze konno i na moto, do tego gonie po drzewach i pod nimi z piłą łańcuchową a ostatnio zrobilam uprawnienia na podnosniki koszowe na samochodach i jestem juz dumna posiadaczka jednego
Ani ja ani moi znajomi nie uwazaja tego za nic dziwnego.
Kumpela jest mechanikiem motocyklowym ( Paula miala pewnie okazje poznac) i niektorzy faceci chca doplacic zeby wlasnie ona zajmowala sie ich sprzetem  Niestety sa i tacy ktorzy bron boze sie na to nie godzą.... I takich wlasnie tępimy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
super  ja mam mało koleżanek z ttakimi zajawkami więc nie raz wielkie oczy robią raz nawet usłyszałam że jak to matce dwójki dzieci to nie wypada chyba całe życie mam przeżyć wycierając dzieciom tyłki bez realizacji własnych pasji wg. niektórych 
A ja uważam że jak jestem szczęśliwa " prywatnie " to tak samo i szczęśliwe są moje dzieci i rodzina 
Cytat:
Napisane przez 1qazse4
Tak jest tak źle, zbroja męska foxa która mam ma przy okazji ma ochraniacz nerek, odpowiednika tak wyposażonego w damskich brak, buty cross w moim rozmiarze są albo za 1300 albo dziecięce (za krótkie). Buty sportowe w rozmiarze 38,to tylko alpinestars smx plus, szkoda tylko, że projektant stwierdził, ze osoba z rozmiarem 38 ma nie więcej niż 150 cm wzrostu, wiec jezdze w tcxach za dużych o rozmiar. Rekawice sportowe damskie pewnie znajdzie się jeden dwa modele.
Oczywiście coś tam na rynku jest, tylko jak masz wymagania, a nie bierzesz co popadnie to okazuje się ze nie ma nic.
|
mam rękawice damskie fajne , zaraz Ci wrzuce foto . mam bardzo długie paluchy i do tego długie pazury i wąsknie łapki . i są bardzo dobre . i to jest typowo damski model