Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak radziliście sobie z rozstaniem ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-13, 22:00   #16
Jamajka007
Zakorzenienie

Dot.: Jak radziliście sobie z rozstaniem ?

Cytat:
Napisane przez promekk Pokaż wiadomość
Kurde, przejść przejdzie ale co przecierpie, to nie wiem czy juz będe chciał wejść w związek. To jest normalnie niemożliwe, jak w ciagu miesiąca czy dwoch potrafiła sie odkochać... wcześniej w ogień za mną by wskoczyła, przynajmniej takie miałem odczucia. Czasami budze sie z nadzieją ze to był tylko sen... a tu kicha
Jej mama i tata sporo razem zarabiają, ona zaś do domu nie lubi wracać bo ciągle sie kłócą, jak po takich doświadczeniach, mogła odrzucic związek w którym kłotnie były sporadyczne ? Nie dało jej to do myślenia ze skoro jej rodzicom, pieniądze szczescia nie dały to jej również nie dadzą ?
Widocznie wcześniej było to tylko silne zauroczenie Gdyby Cię kochała, to nie odkochałaby się przecież z powodu Twojej pracy. Przykro mi to pisać, ale moim zdaniem z jej strony nie można mówić o miłości, może jeszcze na nią po prostu nie dojrzała, był etap fascynacji, ale czar prysł, gdy rodzice i rówieśnicy zaczęli snuć wizje przyszłości z bogatym lekarzem u boku

"Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.."

Jamajka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując