Dot.: Mam tę moc, będę karmić całą noc! - Mamusie styczniowe 2016 cz. 2
Czarna to dala Pola czadu! Pewnie ze lepiej dmuchac na zimne ale tez udane te kobity mierzyc temperature dziecku w szale bez sensu
Magda to trzymam kciuki za lepsze wyniki Twoje i Mlodego!
Kamilka a niech gadaja i wymyślają głupoty Ty wiesz swoje a Martynka udowadnia ze wszystko u Was dobrze juz 5 miesiecy suuuper 
Ej ale ludzie maja na.srane w glowie ze potrafia karmienie na żądanie uznawac za rozpuszczanie dziecka no masakra po prostu :/
Ruda mozna wiedzieć czemu teraz rozważasz mm?
Magda na razie sobie glowy nie zawracaj karm tak jak Ci polecila czesciej, zwracaj uwage czy Maly efekfywnie ssa, więcej przystawiaj. Robisz co możesz i na bank beda tego efekty
Ja podawałam witamine K do skończonego 3 miesiaca. Zaczęliśmy 4 i podaje tylko D3
Ewusia super ze wyjście zaliczylas 
Do mnie jutro koleżanki przychodza 
U nas dzis faaaajny dzien spacer prawie 3h Jasiek uwielbia na powietrzu byc spi jak kamien. W dzien tez kilka fajnych drzemek mial. Rozlozylam koc na podlodze i udalo sie polezec na brzuszku, teraz tak go bede kladla bo na łóżku mu chyba za miękko. Pięknie glowke podnosil i opieral sie na przedramionach. Probowal obrotów ale cos nie szlo choc mysle ze jak kilka dni z rzedu będziemy ćwiczyć to sie uda aaa no i dzisiejsza super zabawa - czytanie gazetki z Tesco. Co tam Brzechwa! Jak czytalam mu nazwy produktow i ceny to tak zacieszal machal raczkami ze az sama pekalam ze smiechu 
Dentyste przeżyłam uffff na razie obylo sie bez kanałowego no i babeczka w ciężkim szoku ze nie wzielam znieczulenia
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
1+1=3
|