Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-13, 22:08   #4285
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Myślę, że w momencie porodu ból pachwiny zejdzie na dalszy plan
Oj mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez czarna1985 Pokaż wiadomość
a odnośnie ubranek to dzisiaj zakupiłam pełną wyprawkę ubraniową dla córki, po 6 sztuk wszystkiego w rozmiarze 56 i kilka sztuk 62... nawet kupiłam ręcznik , kocyk i pieluchy tetrowe... miałam troszkę szczęścia bo znajoma zamyka sklep z takimi ciuszkami i sprzedała mi wszystko w cenach hurtowych także wydałam niewiele ponad 300 zł... żeby zresztą się tak udało....

a w ogóle to śniło mi się że uczyłam już córeczkę chodzić i mówiłam do niej we śnie Zosia... może już tak zostanie....
Co do ubranek - możliwe, że znowu będę miała kolejną pakę ubrań tym razem za paczkę pampersów Tylko musi się dziewczyna określić, jaką dużą chce tą paczkę i ile mniej więcej ciuszków ma, bo nie kupię paczki za 100 zł, jeśli się okaże, że tam jest ze 20 ubranek. Jeśli tą pakę też wyhaczę, to jeśli cokolwiek jeszcze zachce mi się do młodego kupować, to sama sobie po łapach będę musiała dać, bo on tego w życiu nie wynosi, bo już mam ponad 60 sztuk różności

Zosie fajne dziewczyny Sąsiadka moich rodziców ma, moja bratowa ma tą maludę w swojej grupie (w przedszkolu pracuje) i nazachwycać się nią nie może Młoda ma coś ok 3 lat i jest to jedno z niewielu dzieci, które od samego początku miało w sobie "to coś" co nie pozwalało mi złego słowa na jej temat powiedzieć A ja nie wszystkie dzieci lubię

Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
mały widać, że z mojej rodziny bo u mnie wszyscy wszystkim włażą do łazienki i ogólnie nie ma żadnego wstydu przy nagości ...
moj mąż jaksie do mnie wprowadził był na początku w szoku, teraz juz sie przyzwyczaił

synuś mamusi krótko mówiąc będzie
A co się wstydzić będzie, ma się czym pochwalić to się chwali

Synuś chyba zawsze jest mamusi

Edytowane przez Świniaczek
Czas edycji: 2016-04-13 o 22:14
Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora