Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-13, 22:16   #4287
gosiaczkam
Raczkowanie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.

Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
Melduję, że mam zdrowego synka
Lekarz nie doszukał się żadnych nieprawidłowości za to na pierwszy plan malec wystawił swoje jajka nie dając złudzeń co do swojej płci
Foteczkę wrzucę jutro bo dziś mega emocjonujący dzień i już leżę w wyrku.
Maluszek 440gr i jest cudny
Super przynajmniej wiecie na 200% i nie zmieni się następnym razem w dziewczynkę

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość

Choć mnie nie kusi aby dodawać tego typu info na FB. Ten kto wie to wie.

Mama sie pytała czy wybraliśmy juz imię. Najpierw powiedziałam zgodnie z prawdą, ze jeszcze sie nie zastanawialiśmy, ze jakies tam typy mamy ale dziecko jako pierwsze pozna swoje imię. Ale na wszelki wypadek zeby juz zakończyć temat powiedziałam, ze będzie Alojzy. Mama odpuściła i powiedziała żebyśmy sie jeszcze zastanowili [emoji3]
Wiem zła córka ze mnie.
Ja też mam jakąś niechęć do upublicznienia mojego stanu ostatnio nawet koleżanka wrzuciła nasze wspólne zdjęcie to poprosiłam o zmianę na takie gdzie brzucha nie widać. Kto ma wiedzieć ten wie a na kciukach w górę jakoś mi mało zależy od tylko fb znajomych

Cytat:
Napisane przez czarna1985 Pokaż wiadomość
a odnośnie ubranek to dzisiaj zakupiłam pełną wyprawkę ubraniową dla córki, po 6 sztuk wszystkiego w rozmiarze 56 i kilka sztuk 62... nawet kupiłam ręcznik , kocyk i pieluchy tetrowe... miałam troszkę szczęścia bo znajoma zamyka sklep z takimi ciuszkami i sprzedała mi wszystko w cenach hurtowych także wydałam niewiele ponad 300 zł... żeby zresztą się tak udało....
Wow ale Ci się okazja trafiła szkoda by było nie skorzystać. Pokaż zakupy
gosiaczkam jest offline Zgłoś do moderatora