Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-27, 07:29   #942
ANITKA79
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Anitko oj tak, on uwielbia sie ze mna droczyc. a nasza wczorajsza rozmowa (ta ze to bedzie za pół roku była w formie żartu, bo TZ jak to mowił to sie smiał hehe
Ale miło mi się zrobilo jak zadzwonił i pierwsze co to sie zapytal, czy naprawde moi rodzice sie tak ucieszyli na wieśc o pierścionku
W koncu tez by chcieli wydac corcie za maz I widza ze chlopak dojrzewa do powaznej decyzji/w koncu na cale zycie/

Ps. Moj Tz tez uwielbia sie ze mna droczyc/ten typ tak ma/ale ja to lubie. Wczoraj w autobusie, jak wracalam z proby zaczelismy sie tak smiac i wyglupiac he heDostal ode mnie czapke, co wam pisalam no i przy jej przymierzaniu zaczal sie wuglupiacAle mielismy ubawTylko ludzie ktorzy nas nie znaja tak sie patrzyli i pewnie sobie pomysleli: "Dwojka wariatow"Ale co mi tam

Dorinko: Po czesci Cie rozumiem bo Moj Tz tez czasem tak ma, choc teraz chyba wydorosla jak zostal opiekunem siostry. Wszystko sam pozalatwial, poskladal podania, zalatwil pieniadze dla NiejWiec mysle ze kiedys bedzie dobrym ojcemPatrzac na to jak troszczy sie o siostreTylko zeby byl bardziej oszczedny, bo latwo mu przychodzi wydawanie pieniedzy i to Ja musze trzymac reke na pulsie
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora