2016-04-13, 22:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
Napisane przez Orange_tree1
Melduję, że mam zdrowego synka 
Lekarz nie doszukał się żadnych nieprawidłowości za to na pierwszy plan malec wystawił swoje jajka nie dając złudzeń co do swojej płci 
Foteczkę wrzucę jutro bo dziś mega emocjonujący dzień i już leżę w wyrku.
Maluszek 440gr i jest cudny 
|
super, że wszystko ok a z synka księdza nie będzie 
Cytat:
Napisane przez BeataAmelka
A mój Kropek ma 705 gram :-D ładnie rośnie.
Ja 5 kg na plusie i tez zastanawiam się nad kupnem rogala do odpoczywania, bo kanapa nie taka już wygodna :-(
|
oo spory Kropek!
Cytat:
Napisane przez tija93
Kto jest najbardziej przewrażliwioną ciężarówką na wątku? Ja! Zaczęło mnie nieprzyjemnie kłuć w pochwie. Próbowałam się zbadać i na końcu pochwy czułam jedynie nieprzyjemnie pieczenie. TŻ, że jedziemy do szpitala. No to pojechalim. No to mam grzybice. Szyjka bez szału, dalej miękka, ale daje radę (bo jednak o nią się najbardziej martwię).
|
uu współczuję wiadomo od czego Ci się to przypętało?
Cytat:
Napisane przez czarna1985
Co do tematu proszków doprania to ja starszej córce też prałam w białym jeleniu tzn pierwszą turę tą do szpitala i do domu wyprałam tylko raz w tym białym jeleniu a później zaczęłam mieszać z normalnym proszkiem i w przeciągu miesiąca prałam jej ubranka z moimi.... żadna alergia nie wystąpiła więc odpuściłam sobie pranie w specjalnym proszku...i z tego co pamiętam to prasować jej rzeczy przestałam po około trzech miesiącach... mam nadzieje że teraz też nie będzie problemu i uda się w ten sam sposób...
a odnośnie ubranek to dzisiaj zakupiłam pełną wyprawkę ubraniową dla córki, po 6 sztuk wszystkiego w rozmiarze 56 i kilka sztuk 62... nawet kupiłam ręcznik , kocyk i pieluchy tetrowe... miałam troszkę szczęścia bo znajoma zamyka sklep z takimi ciuszkami i sprzedała mi wszystko w cenach hurtowych także wydałam niewiele ponad 300 zł... żeby zresztą się tak udało....
gratuluje dużych dzidziusiów,ciekawe ile moja już waży...na pewno urosła , wczoraj obudziła mnie o 5 rano tak kopała,kręciła się pół godziny po czym pozwoliła mi dalej iść spać...ale pierwszy raz od wieków ucieszyłam się z tak wczesnej pobudki....
a w ogóle to śniło mi się że uczyłam już córeczkę chodzić i mówiłam do niej we śnie Zosia... może już tak zostanie....
|
Fajnie, że udało Ci się tak dużo rzeczy kupić w tak niskiej cenie to na pewno ogromna oszczędność. A Zosia to śliczne imię 
Cytat:
Napisane przez tija93
Muszę pchać 2 razy dziennie, bo luteinę biere  Dostałam globulki Clotrimazolum czyli standardowo. Jak tak dalej pójdzie to wszyscy koledzy z pracy będą znali moją bożenkę 
|
hahaha ale tak btw- wiem, że to lekarze itp itd... ale dziwnie mi by było na nich później patrzeć w pracy no ale wiem, taki zawód 
Mąż już drugi dzień z rzędu skręca szafę w zabudowie późno wraca z pracy i zanim zje, przebierze się i wyjdzie z psem to robi się 19:30-20. Jutro nic nie ruszymy, bo ja wychodzę a jednak coś tam mu trzeba przytrzymać itp. Nigdy tego nie skończymy...
|
|
|