Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niesprawiedliwosc na targowisku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-27, 07:31   #47
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania
Dot.: Niesprawiedliwosc na targowisku

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Pozostaje pytanie, chyba już retoryczne, czy ktoś zgłosił do moderatora to "dobrowolne przyznanie się klona do klona" za pomocą Złego Postu, czy też mu się wydawało, że ktoś to kiedyś może jednak ostatkiem sił przeczytał, a ponieważ - jak widać oczywista oczywistość - na pewno przeczytał, to jest ciul, że nie zareagował

Według mnie wątek Blacklist tak się ma do Forum Targowisko jak Ksiązka Skarg i Wniosków do Sklepu
I jak dla mnie jest to faktycznie „oczywista oczywistość”, że Kierownik Sklepu winien tę Książkę czytać systematycznie i to bez specjalnych zaproszeń.
Skoro jednak Centrala uważa inaczej, to ja - Szary Klient - bardzo przepraszam za to że w ogóle pozwoliłam sobie czegoś chcieć .

PS. Sprawdziłam w Wikipedii znaczenie słowa „ciul” (raczej nie używanego w stronach, z których pochodzę); bardzo nieładne określenie .
Przyznam, że mnie osobiście nawet nie przyszłoby mi do głowy, żeby kogokolwiek tym mianem określić .
Ale to już chyba kwestia indywidualnej wrażliwości językowej, poczucia estetyki i takie tam .... off top, więc nie będę rozwijać .
Uprzejmie dziękuję za wymianę zadań.
Pozostaję z szacunkiem
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując